Dugo smo u politici, ali ovoliko prljavštine i mržnje nismo nikad videli: Vulin sa članovima SNS i PS u Leskovcu

Novosti online

utorak, 26. 05. 2020. u 16:56

Дуго смо у политици, али оволико прљавштине и мржње нисмо никад видели: Вулин са члановима СНС и ПС у Лесковцу

Aleksandar Vulin / Foto Tanjug

Strašno je što živimo u Srbiji u kojoj je potpuno normalno i potpuno prihvatljivo da vam je jedini program - mrzimo Vučića, poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin iz Leskovca

LESKOVAC- "Strašno je što živimo u Srbiji u kojoj je potpuno normalno i potpuno prihvatljivo da vam je jedini program - mrzimo Vučića", poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin iz Leskovca.

Vulin je u Leskovcu, u razgovoru sa članovima Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista kazao da je strašno to što političari okupljeni oko Đilasa smatraju da je jedino dobro i pametno vređati i mrzeti Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i decu, ali i da se i SNS i PS bore za Srbiju u kojoj ničije dete neće morati da strahuje da li će ga tuđa mržnja povrediti.

Predsednik PS-a je rekao da se on i njegova partija bore za Srbiju u kojoj najprljavilja kampanja, nije i najbolja kampanja.

"Zajedno sa Srpskom naprednom strankom, Pokret socijalista se bori za Srbiju u kojoj shvatanje politike nije samo mržnja prema Aleksandru Vučiću.

Pokret socijalista se bori za Srbiju u kojoj najprljavija kampanja, nije i najbolja kampanja.

Dugo smo mi u politici, dugo pamtimo, ali ovoliko prljavštine, ovoliko mržnje nismo nikada mogli da vidimo.", smatra Vulin.

Vulin je istakao da je strašno to što je jedini plan i program opozicije okupljene oko Đilasa- mrzimo Vučića.

"Strašno je što živimo u Srbiji u kojoj pojedini političari, posebno oni iz opozicije, okupljeni oko Đilasa, smatraju da je najpametnije i najbolje što mogu da kažu  neka uvreda ili neka reč mržnje prema Aleksandru Vučiću, prema njegovoj deci, prema njegovoj porodici.

Strašno je što živimo u Srbiji u kojoj je potpuno normalno i potpuno prihvatljivo da vam je jedini program- mrzimo Vučića, i da je jedino za šta mislite da je ispravno- mrzeti Vučića glasnije i mrzeti njegovu porodicu.", naveo je Vulin.

On je dodao i to da je ponosan što je PS najlojalniji partner SNS-u i da se oni zajedno bore da u Srbiji nikada ne prevlada politika mržnje.

"Pokret socijalista, zajedno sa Srpskom naprednom strankom se bori za jedno drugačije shvatanje politike.

Borimo se za politiku u kojoj se raspravljate, sukobljavate idejama, rezultatima, programima, u kojoj ničije dete neće morati da se plaši da će ga sutra nečija mržnja pronaći na ulici.

Pokret socijalista je ponosan što je pouzdan, lojalan, tvrdoglav partner Srpske napredne stranke, što se zajedno borimo i što nikada nećemo dozvoliti da politika mržnje prevlada u Srbiji.", rekao je Vulin

Funkcioner Srpske napredne stranke i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je da se SNS i njihovi koalicioni partneri bore radom i rezultatima.

"Sa našim koalicionim partnerima, Aleksandrom Vulinom i njegovim saradnicima želimo da menjamo sadašnjost, da bi naša deca imala normalnu i bolju budućnost.

Borimo se pre svega, ljubavlju i marljivim radom, velikom energijom i rezultatima rada", naveo je Goran Cvetanović gradonačelnik Leskovca.

Cvetanović je poručio da su zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću realizovana brojna kapitalna ulaganja, investicije, izgrađeni su brojni objekti i infrastruktura, kao što je auto-put koridor 10.

"Napravljen je najmoderniji auto-put koridor 10. Mnogi su sanjali o tome, maštali i pričali, ali samo je Aleksandar Vučić taj, koji je, sa svojim timom, uspeo to i da ostvari.", poručio je Cvetanović.

Funkcioner SNS-a i gradonačelnik Leskovca je istakao da je najponosniji na fond za mlade talente u Leskovcu, na otvorene vrtiće, na sređene i obnovljene škole i na 16 novih igrališta za decu, ali da i pored toga, nisu zanemareni ni najstariji sugrađani.

Goran Cvetanović je pozvao građane Leskovca da izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu.

"Na dobrom smo putu, imamo kadrove, imamo snagu, imamo energiju, imamo dovoljno ljubavi i rezultata koji su garancija da možemo postići još više. ", naveo je Cvetanović u Leskovcu 

Komentari (3)