Rebić: Srpska policija tokom noći imala saznanja o upadu na sever KiM

Tanjug

16. 10. 2019. u 08:47

Ребић: Српска полиција током ноћи имала сазнања о упаду на север КиМ

Foto: Z. Jovanović

Spremni smo da intervenišemo ukoliko bi došlo do egzodusa srpskog naroda, rekao je direktor policije
Direktor policije Vladimir Rebić rekao je jutros da je srpska policija još tokom noći imala saznanja da će prištinske vlasti ući na sever Kosmeta.

Pročitajte još: NOVI UPAD ROSU: Više od 100 specijalaca sa 25 džipova na severu Kosova; Uhapšen srpski policajac i sin šefa KPS-a (VIDEO)

On je istakao je da je Beograd spreman da reaguje ukoliko bi došlo do egzodusa srpskog naroda ali da je uveren da međunarodna zajednica to neće dozvoliti.

"Spremni smo da intervenišemo ukoliko bi došlo do egzodusa srpskog naroda, ali smo uvereni da međunarodna zajednica to neće dozvoliti", rekao je Rebić za RTS.

Pročitajte još: Prvi snimak iz Severne Mitrovice nakon upada ROSU (VIDEO)

On je rekao da su 24 blindirana vozila ušla na područje severa KiM suprotno svim propisima i rezolucijama.

Ocenio je to kao zastrašianje i negativnu reakciju nakon četvrtrog po redu poraza u Interpolu. Rekao je da je to izgovor da se krše propisi i da se zastraši srpski narod za koji je rekao da se nada da će ostati jedinstven.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Pop

16.10.2019. 09:15

Koji egzodus, sta pametujete vise...dodju Rosu uhapse koga zele i gotova prica.. Niti oni zele egzodus niti vi ...samo pricate price narodu... Sto ne kazete ako sledeci put udje Rosu na sever da cete intervenisati? Zato sto znate da ce upasti opet, niti ce vas neko pitati za dozvolu niti vi smete da intervenisete... Te vase price su iste pravne snage kao kada bi rekli ako kina napadne ameriku vi cete intervenisati... Pozdrav

Анти Антифа

16.10.2019. 10:30

Нема егзодуса. И будала види да их хапсе једног по једног. После им ваде органе

Terenac

16.10.2019. 10:33

Pa intervenišite već jednom! Šta rade službe? Dok vučić i dačić nisu predali granične prelaze i raspustili teritorijalnu odbranu i srpsku policiju, ovi teroristi nisu ni smeli da dođu i iživljavaju se. Sad kad ste sve to tako namestili, sve više mislim da je sve tako bilo i planirano, ali od strane naših!

f

16.10.2019. 11:02

"On je istakao je da je Beograd spreman da reaguje ukoliko bi došlo do egzodusa srpskog naroda ali da je uveren da međunarodna zajednica to neće dozvoliti." - a kako ce to da "reaguje" ? svi cete plakati i naricati zajedno sa velikim vodjom koji otima od raje da bi vas hranio a vi ga branili ? tako nekako ? svi ste vi izrodi

savo arizona

17.10.2019. 07:17

...kad treba Srpski narod zastititi imate uvjek opravdanje.Kad u centralnoj zapravo u unutar Srbije pjan covjek pogresi ili neki drugi nesrecnik siroma na njega se sleti masa policajaca.Kad ste zadnji put uhapsili neku veliku zverku od kriminalca a prolazi vam pored nosa.