Članovi Pokreta Slobodnih građana Sergeja Trifunovića i Narodne stranke Vuka Jeremića žestoko su zaratili na Tviteru. Iz PSG prozivaju jeremićevce zbog lažiranog snimka incidenta na Trgu republike, dok jeremićevci uzvraćaju podsećanjem na govor Sergeja Trifunovića na mitingu opozicije 13. aprila u Beogradu kada je sa govornice vređao Mađare.


- Kakav autogol za narodnu stranku... Svima za nauk: ne igrajte prljavo! - napisala je članica PSG Sergeja Trifunovića i dodala:- Lik blokira gradiliste na trgu. Objavi 9 sekundi snimka na kom njega udara neki deda koji navodno brani Vučića. Simulira padanje. U međuvremenu se pojavi ceo snimak na kom se vidi da lik bukvalno ide za dedom i provocira ga da bi dobio udarac i napravio spin. Narodna stranka podeli snimak i ovog lika nazove "svojim članom" kako bi glumili žrtve i naravno sami sebi uskoče u usta. Ne znam ko im radi PR ali je očajan u svom poslu.
PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ TRIFUNOVIĆ OPET VREĐA ŽENE: Psovke kao politička platforma

Na prozivku iz PSG reagovao je Jeremićev odbornik u Skupštini Beograda Miloš Pavlović, podsetivši na Sergejevo vređanje Mađara tokom govora na mitingu opozicije 13. aprila u Beogradu.

(informer.rs)