NOVOSTI SAZNAJU: Tarzan novi ambasador u Srbiji?

M. Sekulović

04. 05. 2019. u 11:29

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тарзан нови амбасадор у Србији?

Tarzan Milošević

Predsednik Crne Gore prelomio: Novi ambasador Crne Gore u Srbiji bude aktuelni politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević

LIDER najjače partije i predsednik Crne Gore Milo Đukanović, odlučio je da novi ambasador Crne Gore u Srbiji bude aktuelni politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević, saznaju "Novosti" iz izvora bliskih vlastima.

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu, bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, u julu po sili zakona odlazi u penziju, jer tada puni 67 godina.


Milošević, nekadašnji poznati privrednik koji je karijeru počeo u Višegradu, a potom se biznisom bavio u rodnom Bijelom Polju, politički uzlet je počeo kao predsednik opštine i na toj funkciji je proveo dva mandata. Potom je izabran za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja u vladi Mila Đukanovića, da bi prešao na sadašnju partijsku funkciju.




U vrhu DPS Milošević slovi za čoveka bliskog srpskoj opciji, ali i nekog ko je znao da čuje stavove opozicije o mnogobrojnim pitanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije