I Verko pred vratima SNS?

D. M.

07. 09. 2017. u 14:02

И Верко пред вратима СНС?

Foto Tanjug,M.Milivojević

Lider "Zajedno za Šumadiju" mogao bi da krene stopama Boška Ničića

LIDER "Zajedno za Šumadiju" Veroljub Stevanović ne odbacuje mogućnost da krene stopama svog nekadašnjeg koalicionog partnera Boška Ničića, koji je sa svojim "Pokretom za Krajinu" kolektivno pristupio SNS, ali poručuje da takvih razgovora sa naprednjacima do sada nije bilo.

Na pitanje da li bi prihvatio ponudu za savez ili pridruživanje SNS, Stevanović za "Novosti" kaže:

- Sve zavisi s kim bi se i o čemu pričalo. U gradu je katastrofalno stanje, a meni, a verujem i vrhu SNS, interes je da se to promeni.

Stevanović kaže da je i Ničićev motiv da uđe u savez sa SNS da poboljša situaciju u Zaječaru čiji je gradonačelnik, kao i da se već vidi pomak u ovoj lokalnoj samoupravi.

Pročitajte još: Boško Ničić novi član SNS

Šef Izvršnog odbora naprednjaka Darko Glišić kaže nam da je u stranku dobrodošao svako ko želi da podrži politiku koja se vodi u interesu države:

- Nikoga ne zovemo, ni sa nekim ne pregovaramo.

Ničić i Stevanović su na prošlogodišnje parlamentarne izbore išli u koaliciji sa DS, a lider "Pokreta za Šumadiju" je i ušao u Skupštinu na listi demokrata i trenutno je u njihovom poslaničkom klubu. U slučaju da se Stevanović pridruži SNS u Kragujevcu, poslanički klub DS pao bi na 14 članova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ђура Змај

07.09.2017. 14:10

Ето како се укида вишестраначје и гради једноесенесовски систем.!?