Vulin: U Paraćinu stvari moraju da se menjaju

Tanjug

petak, 15. 05. 2020. u 23:01

Вулин: У Параћину ствари морају да се мењају

Foto Z. Jovanović

Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin boravio je u radnoj poseti Paraćinu, gde je održan i sastanak sa predstavnicima Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Paraćinu
Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin boravio je u radnoj poseti Paraćinu, gde je održan i sastanak sa predstavnicima Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Paraćinu.


Vulin je ocenio da je situacija u Paraćinu zabrinjavajuća i da o tome govore i podaci o procentu nezaposlenosti koja u ovom gradu iznosi čak 20 odsto, dok je na republičkom nivou svega 9 odsto.


"Stvari moraju da se menjaju. Srpska napredna stranka ima dobar odbor u Paraćinu, ima dobre, ugledne ljude, ima ljude koji su nas i čuvali i lečili", istakao je Vulin.


On je dodao da Paraćinci imaju sve razloge da svoje poverenje poklone Srpskoj naprednoj stranci.


"Uostalom, već 65 procenata Paraćinaca je glasalo za predsednika Aleksandra Vučića, nema razloga da se to promeni, može samo da bude veći procenat. Svi mi smo pokazali svoje najgore ili najbolje lice u vreme korone, pa neka građani sami odluče i kažu kako je to izgledalo", kazao je Vulin.


Vulin je istakao da ni jednog trenutka za njega i njegov Pokret socijalista nije bilo dileme da li da podrže listu koju predvodi Aleksandar Vučić.


"Predsednik Vučić i ja smo saborci još od 2008. godine, ne možete menjati politiku tako brzo i tako lako. Ovo je najbolja politika za Srbiju, politika vojne neutralnosti, politika potpune samostalnosti, politika prestanka pljačkaških privatizacija, politika zaštite Srba, bez obzira gde oni žive, tako je lako izabrati da se ovo podrži", zaključio je Vulin, saopštio je PS.