Mužu presudila motikom: Istraga protiv Slavice J. iz Buljana kod Paraćina

Z. R.

sreda, 06. 05. 2020. u 20:53

Мужу пресудила мотиком: Истрага против Славице Ј. из Буљана код Параћина
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini produžio je pritvor Slavici J. (63) iz Buljana kod Paraćina, osumnjičenoj da je 4. aprila, posle svađe, sa više udaraca motikom ubila supruga Milana

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini produžio je pritvor Slavici J. (63) iz Buljana kod Paraćina, osumnjičenoj da je 4. aprila, posle svađe, sa više udaraca motikom ubila supruga Milana.


Zločin se dogodio u ranim jutarnjim satima u dvorištu porodične kuće, posle svađe, a obdukcioni nalaz je pokazao da je žrtva udarena metalnim delom male motike tridesetak puta! Ubistvo u dvorištu snimila je kamera njihovog video-nadzora, a prema nezvaničnim saznanjima, na snimku se vidi da iz kuće izlazi najpre Slavica, potom njen suprug, i da je ona uzela motičicu za okopavanje cveća i počela besomučno da ga udara. Nesrećni čovek pokušao je da se odbrani, a žena je nastavila da ga udara i kad je pao.


Milan je u SAD stekao deviznu penziju i vratio se supruzi u rodno selo pre nekoliko godina. Porodica je bila dobro situirana, ali je žena, prema tvrdnji meštana, imala psihičkih problema, koji su se posebno pogoršali u vanrednom stanju.