Mlađu pastorku(12) OBLjUBIO, njenu sestru (16) SILOVAO, njihova majka SVE ZNALA I ĆUTALA?: MONSTRUOZNI detalji jezive pedofilije u Bačkom Petrovcu

Lj. P.

06. 03. 2020. u 23:00

Млађу пасторку(12) ОБЉУБИО, њену сестру (16) СИЛОВАО, њихова мајка СВЕ ЗНАЛА И ЋУТАЛА?: МОНСТРУОЗНИ детаљи језиве педофилије у Бачком Петровцу

Depositphotos

Uhapšen J. Š. (38), osumnjičen za seksualno zlostavljanje maloletnica, ćerki svoje devojke A. K. (42)

POLICIJA u Bačkom Petrovcu uhapsila je J. Š. (38), iz tog mesta, zbog sumnje da je učinio krivična dela obljuba sa detetom i silovanje. On se sumnjiči da je primorao na seksualne odnose dvanaestogodišnju devojčicu, a pored toga i da je silovao njenu četiri godine stariju rođenu sestru.

On je, kako saznajemo, bio u emotivnoj vezi sa A. K. (42), majkom devojčica koje su bile žrtve seksualnog zlostavljanja. Ona je u vezi sa J. Š., koji je povremeno živeo sa njima, bila od oktobra 2019. do februara ove godine. Navodno joj je, prema nezvaničnim saznanjima, bilo poznato da čovek sa kojim je bila u vezi, seksualno zlostavlja njene maloletne ćerke, ali o tome nikome nije govorila.

- Devojčicama je pretio i tako ih primoravao - saznajemo od izvora bliskog istrazi. - Pogotovo mlađoj devojčici, više puta je govorio da će je izbaciti iz kuće. Kada se sve otkrilo, starija je u početku negirala, dok je njena mlađa sestra ispričala šta joj se sve dešavalo.

PROČITAJTE JOŠ - Devojčicu (12) primorao na seksualne odnose, a njenu sestru (16) silovao: Uhapšen 38-godišnjak u Bačkom Petrovcu


Po Bačkom Petrovcu se među pojedinim meštanima, posebno u kraju u kom majka živi sa ćerkama, govorkalo da se u kući nešto dešava, ali s obzirom na to da niko nije bio siguran šta, svodilo se na "seosku" priču, koja je stigla do policije. Operativnim radom otkrilo se o čemu je reč, pa je J. Š. uhapšen u četvrtak u popodnevnim satima i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kako saznajemo, majci ovih devojčica muž je umro pre nekoliko godina i žive od socijalne pomoći, jer ona nigde ne radi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

boki

06.03.2020. 23:50

ovo je povratnik i ona je od svih muškaraca odlučila da živi sa ćerkama i bivšim osuđenim seksualnim manijakom. čak sam čuo da je ta njegova biografja prikrivena bila i da je vraćen na posao u državnoj službi od 2014 te godine kada izlazi iz zatvora. Čak je i u nekoj organizaciji ugroženih seksualnih zajednica bio aktivan član.

Nina

07.03.2020. 00:30

Mogu li da dobijem ovu decu. Da ih odhranim dok ne odrastu. Srce ce mi puci. Da cute jadni zbog krova i hleba

Marko

07.03.2020. 13:19

Majka je dva puta prijavljivali policiji. Policija je dolazila i konstatovala da je majka "luda" i ništa nisu učinili. Majka nije luda već je rođena sa mamom i nije sposobna za rad. Centar za socijalni rad im je ukinuo socijalnu pomoć koju si primali nakon smrti muža.