Krvi je bilo svuda, u svakom ćošku leš: Policajka iz Gnjilana satima posmatrala tela roditelja i braće pa se ubila

Novosti Online

19. 02. 2020. u 16:14

Крви је било свуда, у сваком ћошку леш: Полицајка из Гњилана сатима посматрала тела родитеља и браће па се убила
Valjdete Blaca (45), policajka koja inače nije smela da nosi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim delovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu
Ubistvo porodice Blaca iz okoline Gnjilana jedan je od "najvećih zločina koji se dogodio na Kosovu", kako piše prištinska Gazeta ekspres i iznosi detalje ove porodične tragdije.

Valjdete Blaca (45), policajka koja inače nije smela da nosi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim delovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva metka.

Premda su detalji ovog ubistva obavijeni velom misterije, poznato je da su svi ubijeni iz istog oružja, koji je koristila policajka i da je praktično u svakom ćošku kuće pronađena po jedna žrtva.
Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom spratu porodične kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Krvi je bilo u celoj kući...


Svoj krvavi pir Valjdete je nastavila u dnevnoj sobi, gde je ubila oca (70), a majku (64) upucala je u kuhinji.

Valjdete se potom nije odmah ubila. Nekoliko sati posmatrala je njihova beživotna tela i, na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

Svi ovi detalji su navodi iz istrage i trebalo bi sačekati konačne rezultate.

Danas je sahrana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Panto

19.02.2020. 20:02

To sto se na Kosovu desilo tuga je pregolema sta mlad i razocaran covjek moze da uradi i upozorenje nadleznima da adekvatno i pravovremeno reaguju da se ovako nesto nikad vise ne ponovi.