POSLE teške saobraćajne nezgode u kojoj su povređena dva pešaka, od kojih je jedan u sredu podlegao povredama, u Leskovcu se dan kasnije dogodila još jedna nezgoda u kojoj je lakše povređena sedamdesetogodišnja Leskovčanka. Nezgoda se dogodila oko podneva u Ulici Pana Đukića. Pacijentinja je odmah transportovana u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice.

Pročitajte još - PREMINUO muškarac kojeg je PREGAZIO KOMBI dok je sa ženom prelazio ulicu u Leskovcu, njoj se BORE ZA ŽIVOT

- Čekamo rezultate sa skenera, ali prema prvim procenama pacijentkinja je, srećom, zadobila samo lakše telesne povrede. Nema preloma. Ona je svesna, orijentisana i sama se kreće – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

Iz leskovačke Policijske uprave upućen je apel svim učesnicima u saobraćaju da budu maksimalno oprezni i pažljivi i da poštuju pravila i postavljenu signalizaciju.

TEŠKO POVREĐEN BICIKLISTA

U saobraćajnoj nezgodi, u leskovačkom naselju Ančiki, povređen je biciklista. Prema nezvaničnim informacijama radi se o muškarcu M.V., starom 52 godine. U leskovačkoj Opštoj bolnici nam je potvrđeno da je pacijent primljen sa posekotinom na glavi i da je u toku kompletna dijagnostika.

- Očekujemo rezultate sa skenera, a treba uraditi i druge pretrage kako bi isključili eventualne povrede unutrašnjih organa - kaže dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Nezgoda se dogodila nešto pre 13 časova u Ulici Tome Kostića, kod objekta trgovinskog lanca Aman, kada je na biciklistu naleteo putnički automobil. Saobraćaj na ovom putnom pravcu je, zbog uviđaja, trenutno u prekidu i odvija se alternativnim ulicama ovog naselja. Na licu mesta, prema rečima meštana, vidljivi su tragovi krvi.