ŽELjKO S. (33) iz Pančeva, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici, odnosno jer je brutalno pretukao suprugu Valentinu T. S. (44) i zadao joj više povreda nožem po licu i telu, priveden je i saslušan u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu. On je, kako nezvanično saznajemo, tvrdio da se gotovo ničega ne seća, jer je bio pijan i da mu je žao. Njemu je sud na predlog Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.


PROČITAJTE JOŠ - Željko (33) pokušao da iskopa oči Velentini (44), satima je mučio i ubadao nožem: Novi detalji užasa u Pančevu

On je uhapšen 22. januara, nakon što je oteo suprugu Valentinu, koja je, pre toga, odlučila da ode od muža nasilnika i nastavi život kod majke. Doveo ju je u svoj iznajmljeni stan u Drumskoj ulici i, posle kraće svađe, počeo da je tuče. Nakon toga, uzeo je nož i njime je, iživljavajući se, sekao po grudima i licu. Unakaženu ženu ostavio je u krvi i nesvesti da leži u stanu i pobegao.

Na sreću, Valentinina majka, koja je posumnjala da zet ima nameru da ubije njenu ćerku, prijavila je policiji otmicu i nasilje. Željko je ubrzo pronađen i uhapšen, a Valentina je sa teškim povredama, vozilom Hitne pomoći, prevezena u VMA i smeštena na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije. Ona je, kako saznajemo iz ove ustanove, operisana i njeno stanje se prati. Valentina je i dalje u teškom stanju, ali srećom, nije životno ugrožena.