“Znam je čitav život. Zajedno smo odrasle. Da li je istina to što mi kažete?”: Drugarica ubijene Marine u suzama, komšiluk u šoku, ne veruju da ju je žandarm razneo bombom

Novosti Online/ Š. M.

21. 01. 2020. u 18:00

“Знам је читав живот. Заједно смо одрасле. Да ли је истина то што ми кажете?”: Другарица убијене Марине у сузама, комшилук у шоку, не верују да ју је жандарм разнео бомбом

Kuća ubijene Marine Petković Foto I. Marinković

U Novoj Pazovi ispred porodične kuće Marine Petković muk i neverica

ISPRED porodične kuće Marine Petkov, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije.

Kako za "Novosti" kažu komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice, ona je bila mirna i dobra devojka.

- U šoku zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem - neutešno pričaju komšije.

Devojka koju smo zatekli u blizini porodične kuće nesrećne devojke nije znala da joj je drugarica preminula.

Pročitajte još - Kobni ljubavni ČETVOROUGAO iza zločina kod Batajnice: Oženjeni žandarm Pavle RAZNEO sebe i ljubavnicu Marinu, koja je htela da se vrati dečku!?

- Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? - u suzama je pitala. - Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema.

Kako smo saznali, Marina je u porodičnoj kući živela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živeo u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Paja iz Gaja

23.01.2020. 09:35

@Sapcanin - Kada bi vi svi znali, šta sve te fine devojke znaju da rade!

TonySoprano

21.01.2020. 18:18

Sve si ti znala, verovatno je i savetovala, zato je nažalost i doživela takvu sudbinu kao i mnoge devojke danas jer se igraju muškim osećanjima

Zoran

21.01.2020. 18:18

Nazalost jos jedan slucaj.mislim da muskarci smatraju svoinom zenu . nazalost sve se resi tragicno.ubi sebe a druge

.nikako ne ide

21.01.2020. 20:05

Nema srece na tudjoj nesreci.Pouka i za muskarce a i za devojke.Sta je trazila sa ozenjenim,a on sto nije pomislio kako bi bilo da njegovu sestru ili cerku zavodi ozenjen covek.

Ne lupajte

21.01.2020. 21:26

Ljudi, kakvi su vam to komentari? Dvoje mladih ljudi, ovo je tragedija. Pustite da odu u miru. Ko je kriv, i zasto, odneli su sa sobom... Pocivajte u miru...