Nikolinini džepovi bili puni lekova: Stevan R. iz Odžaka priveden jer je davao narkotike preminuloj devojci

V. N.

23. 12. 2019. u 11:15

Николинини џепови били пуни лекова: Стеван Р. из Оџака приведен јер је давао наркотике преминулој девојци

Nikolina S.

Stevan R. (26) iz Odžaka uhapšen je zbog sumnje da je Nikolini S. (17) u noći između petka i subote dao veću količinu narkotika i buprenorfina, nakon čega je ona preminula

STEVAN R. (26) iz Odžaka uhapšen je zbog sumnje da je Nikolini S. (17) u noći između petka i subote dao veću količinu narkotika i buprenorfina, nakon čega je ona preminula. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio krivična dela uživanje opojnih droga, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet istih. Uz krivičnu prijavu danas bi trebalo da bude priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Prema nezvaničnim informacijama, u džepu preminule devojke pronađena je i bočica "rivotrila", leka za smirenje, i jedna tableta buprenorfina, koji koriste zavisnici za odvikavanje od heroina. Nezvanično, tinejdžerka je noć provela u društvu osumnjičenog i smatra se da su kobne noći zajedno konzumirali narkotike. Uhapšeni je inače odranije poznat policiji, koja ga je privodila zbog različitih krivičnih dela. Uglavnom su to bile sitne krađe i prijave zbog posedovanja narkotika.


PROČITAJTE JOŠ: Bila je bleda i NEPRIRODNO sklupčana: Komšija devojke iz Odžaka opisao UŽAS, krenula stranputicom od malih nogu

Beživotno telo tinejdžerke, sklupčano pored bicikla ispred porodičnog doma, komšije su pronašle u subotu oko 7.30. Odmah je pozvana policija i Hitna pomoć, koja je samo konstatovala smrt maloletnice.

Telo je poslato na obdukciju, a rezultati još uvek nisu poznati. Nikolina S. biće sahranjena danas na lokalnom groblju u Odžacima kod Sombora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije