STEFAN Golubović (31), koji je u ponedeljak, kako se sumnja, ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, i dalje se nalazi u veoma teškom stanju. Njegov život je ugrožen, potvrđeno je "Novostima" u sredu iz Urgentnog centra.

O Stefanu, koji je upucao svoju bivšu devojku, porodica Ilić u čijem je stanu u Kotežu, kao podstanar Marina, koja je poreklom iz okoline Krupnja, živela više od 12 godina, malo znaju. Kažu da su Stefana retko viđali, ali da znaju da je iz Donjeg Milanovca. Navode da je logoped i da je pre nekoliko meseci otišao iz Srbije na rad u Norvešku.

Nakon svirepog zločina, u javnost je isplivao Stefanov snimak sa "Jutjuba" od pre dve godine, u kojem on opisuje sebe i svoje kvalifikacije.


PROČITAJTE JOŠ:
VLASNIK STANA U KOTEŽU: Ležao je krvav, a Marina nije disala

- Zovem se Stefan i nastavnik sam specijalnog obrazovanja, sa četiri godine iskustva u struci - priča Stefan na norveškom jeziku. - O sebi bih rekao da sam odan i odgovoran, pozitivan i kreativan. Spreman sam da učim, upoznajem druge kulture i tradicije i vrlo sam društvena osoba.

Podsetimo, Stefan je usmrtio Marinu, kako se sumnja, jer, navodno, nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom. Na sve načine je pokušavao da je nagovori da se pomire, zvao je telefonom, slao poruke. Pre nekoliko dana, Stefan se obreo u Srbiji. Uhodio je Marinu da bi se, u ponedeljak predveče, nekako našao u njenom stanu, navodno ispalio dva hica iz pištolja u glavu devojke, a onda pucao sebi u usta. Marina je odmah izdahnula, a Stefan je prevezen u Urgentni centar, na Odeljenje intenzivne nege.