OVO JE UBICA IZ JABUKOVCA: Hladnokrvno pobio Kazimiroviće, na društvenim mrežama fotografije u uniformi i sa puškama

Novosti online

nedelja, 25. 08. 2019. u 11:13

ОВО ЈЕ УБИЦА ИЗ ЈАБУКОВЦА: Хладнокрвно побио Казимировиће, на друштвеним мрежама фотографије у униформи и са пушкама

Foto: Instagram

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba - pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano
Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba - pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano.

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

драгана

26.08.2019. 00:41

Poremećaj ličnosti.Mnogo ljudi živi u paralelnom svetu koji sami iakonstruišu.Žao mi je i pobijenih ljudi,a žao mi je i ovog čoveka.Strašno.