NESREĆA KOD PEĆINACA: Dečak poginuo u sudaru (FOTO)

S. KOSTIĆ

01. 03. 2018. u 09:56

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Pećincima nastradao Nenad Ranisavljević (16), koji je bio suvozač u „alfa romeu”. Povređeni Petar Sever (25) i Jovan Bastajić (21)

НЕСРЕЋА КОД ПЕЋИНАЦА: Дечак погинуо у судару (ФОТО)

Auto kojim je upravljao Petar Foto Smiljka Kostić

ŠESNAESTOGODIŠNJI Nenad Ranisavljević iz Kupinova u opštini Pećinci poginuo je u sredu uveče oko 23 časa u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Dobrovoljačkoj ulici u Ašanji. Kako nezvanično saznaju "Novosti", dečak se nalazio u automobilu "alfa romeo", kojim je upravljao Petar Sever (25).

On je u krivini prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kolima Jovana Bastajića (21). Jovan je zadobio lakše povrede, dok je Petar sa težim ozledama prevezen u Urgentni centar u Beograd.

- Mi samo možemo da nagađamo šta je bilo, ali mladi život je ugašen - odgovara jedan od žitelja Kupinova. - Kažu da je Petar danas veći deo dana proveo po kafanama, jer nije radio zbog loših vremenskih uslova. Vozio je auto po selu i onda je naleteo na Nenada. Krenuli su prema Ašanji da se provozaju i tu se, nažalost, završila vožnja.

U porodici nastradalog dečaka - muk. Majka Vesna, otac Saša i mlađi sin još nisu svesni kakva ih je tragedija zadesila, komšije su jedva skupile snage da dođu i izjave im saučešće.

- On je bio jedno divno dete, uvek vedar, nasmejan, išao je na folklor sa mojom ćerkom, bio je i dobar sportista i voleo je fudbal. Otkad sam čula šta se desilo, verujte, još drhtim, ne mogu da se smirim - kroz suze govori o ovom srednjoškolcu Dragana iz susedne ulice.

Za Petra meštani pričaju da je pre šest meseci dobio dete, kao i da je nedavno kupio taj auto.

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM

PERICA Odobašić, predsednik Saveta mesne zajednice Kupinovo, kaže da je selo od početka godine zadesilo nekoliko tragedija.

- Ovo će biti dvanaesta sahrana, a u sredu se tek rodilo prvo dete u ovoj godini u selu. Pre nekoliko nedelja sahranili smo mladića od 30 godina, koji je dva meseca bio u komi, nakon nesreće kada je drvo palo na njega. Majka mu se posle sahrane šlogirala, i nedavno umrla, otac se isto razboleo, kuća se gasi. Tragedija za tragedijom u selu - govori Odobašić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije