Stefanović: Savamala će biti rešena, tu nema dileme

Tanjug

13. 09. 2017. u 14:06

Стефановић: Савамала ће бити решена, ту нема дилеме

Foto: N. Skenderija

Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme

Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.

Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem

Tužilaštvo je u avgustu uputilo zahtev MUP-u da prikupi dodatna obaveštenja radi utvrđivanja identiteta osoba koji su u aprilu 2016. godine porušile objekte u Hercegovačkoj ulici.

PROČITAJTE JOŠ: Završena istraga o Savamali

Stefanović je podvukao da će svi izveštaji biti dostavljeni, da je istraga u toku navodeći da je Sektor unutrašnje kontrole započeo prikupljanje određenih informacija i dostavio Tužilaštvu izveštaj o propustima u radu.

PROČITAJTE JOŠ: Prvo tužilaštvo analizira slučaj "Savamala"

"Ne možemo više od toga da vam kažemo zato što je istraga u toku" rekao je ministar i dodao da će i Tužilaštvo, kada bude dobilo sve izveštaje i kada bude procenjivalo i utvđivalo odgovornost pojedinca definisati koje, da li je i kakav propust napravio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Steva

13.09.2017. 14:31

Aman zaman. Dosta više te Savamale. Dokle više. Pa to su bili nelegalno izgradjeni objekti koje su kupili mafijaši i tajkuni, sa željom da se još više obogate o trošku države, obzirom da je rečeno da će tu da "nikne" Beograd na vodi. Svakom "novinaru" koji postavi pitanje Savamale treba o glavu lupiti onu "žutu patku" sa kojom su nazovi (plaćeni) demonstranti mahali.Tužilaštvo i policija treba već jenom da stave tasčku, jer to pitanje posežu Soroševi plaćenici.

Sve što si napisao je bespredmetno

14.09.2017. 07:11

@Steva - Ovde je najvažnije to, kako neko može da ruši, noću, pod fantomkama i zašto policija nije reagovala...

Steva

14.09.2017. 16:45

@Steva - Sve što sam napisao je tako i tačno. A ti si verovatno jedan od plačenika koji arlaučeš umesto tajkuna i mafijaša. A moralo je da ruši noću i pod fantomkama, da bi izbegli prolivanje nedužne krvi. Ti misliš da je kojim slučajem bilo rušenje danju da bi mafijaši ostali skrštenih ruku? Ne, poslali bi plačenike da se suprotstavljaju izvršiteljima, a same izvršitelje bi snašla neka sačekuša.

Vlada Legenda

13.09.2017. 17:08

A-ha!Znaju i vrapci ko stoji iza toga,nemojte više da se pravite "neobavešteni "!