У улици Војводе Влаховића у Београду код броја 53 и даље се одвија права драма.


Полицајац Братислав С. (42) се посвађао са супругом и око поднева се закључао у собу. Код себе имао службени пиштољ и прети да ће се убити.


Док припадници преговарачког тима МУП-а разговарају са Братиславом, око зграде међу окупљеним комшијама колају разне приче. Ипак, и даље нису познати разлози због којих се полицајац одлучио на овај корак.


Према једној верзији, Братислав је остао без посла те га је финансијска ситуација натерала на очајнички потез. Међутим, убрзо се сазнало да то није тачно и да је он и даље запослен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Кренула на тренинг, па слетела с пута: Ово је повређена кошаркашица коју су извлачили из смрсканог аутомобила код Сремских Карловаца (ФОТО)


С друге стране, како “Новости” сазнају, Братислав је покушао да се запосли у фирми за транспорт "УТГ раст". Директор тог предузећа Б.Ч. је изјавио за наш лист да је Братислав дошао на пробни рад прошле године у њихову фирму и да је рекао да није запослен. Ипак, они су добили информацију да је у радном односу у МУП-у и нису га запослили.


Такође, постоје информације да је Братислав имао проблема са алкохолом и коцком, те неки од његових познаника и комшија сматрају да је можда то узрок његовог понашања.


Оно што је, засад, сигурно је да до сада овај полицајац није био пријављиван због породичног насиља, а прави узрок данашње драме ће се тек утврдити.