Ubijen pa zapaljen: Telo bivšeg pripadnika OVK pronađeno u Peći

Tanjug

27. 02. 2020. u 11:06

Убијен па запаљен: Тело бившег припадника ОВК пронађено у Пећи

Facebook

U Peći je noćas ubijen bivši pripadnik tzv. OVK, Kerim Keljmendi, a njegovo ugljenisano telo pronađeno je u zapaljenom automobulu
U Peći je noćas ubijen bivši pripadnik tzv. OVK, Kerim Keljmendi, a njegovo ugljenisano telo pronađeno je u zapaljenom automobulu.


Policija je o ovom događaju obaveštena nešto iza ponoći.


Automobil marke "folksvagen pasat", lokalnih registarskih tabilica, pronađen je u selu nadomak Peći, prenela je prištinska Koha.


Portal podseća da je ime Kerima Keljmendija dovođeno u vezu sa nekim ubistvima posle poslednjih sukoba na Kosovu.


Prema pollicijskom saopštenju Keljmendi je prvo ubijen pa je zapaljen automobil u kome je pronađeno i njegovo telo.


„Sektor regionalne istrage Regionalne policijske uprave Peć, u punoj saradnji sa državnim tužiocem, preduzima sve istražne radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog slučaja koji se smatra ubistvom i ulažu maksimalne napored da identifikuju počinitelje krivičnog dela", navodi se u saopštenju.


Pročitajte još: OVK krenula da ubija svedoke čim je došao NATO: Ko je Nazim Rustemi, najnoviji u nizu likvidiranih svedoka


Brat ubijenog, Ibrahim Keljmendi, koji je bivši član Narodnog pokreta Kosova na svom fejsbuk profilu je objavio grupnu fotografiju naoružanih prpadnika tzv. OVK među kojima je i njegov brat u društvu sa Iljirom Konuševcem i Adrianom Krasnićijem.


U komentaru objavljenom uz fotografiju Ibrahim Keljmendi tvrdi da je za ubistvo njegovog brata navodno odgovorna Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Онај одозго

27.02.2020. 15:00

Управо је завршио ,онако како је некажњено убијао.....