KADA je reč o horoskopskim tumačenjima, u njima najčešće možemo pročitati naše dobre osobine, ali nekad treba istaknuti i loše. Svaki znak ima tendenciju da se ponaša zlobno i okrutno, hteli to priznati ili ne.


Evo kako se okrutnost pokazuje kod svih 12 znakova zodijaka.


Ovan - Bezdušni prekidi


Ovnovi prekidaju s ljudima ne dopuštajući im da se obrane i ostavljaju bez objašnjenja. Oni nemaju strpljenja saslušati vašu stranu priče nakon što su izgovorili svoje.


Bik - Preljubnici


Oni ne mogu ostati verni i kada im se probudi seksualni nagon, oni ga prate. Svoje postupke opravdavaju sebi i očekuju da ih i njihovi partneri prihvate, bez obzira na sve.


Blizanci - Majstori u mazanju očiju


Blizanci će lako izigrati vaše poverenje i neće se pridržavati obećanja. To proizlazi iz toga što su u sebi odlučili da im je dosta vašeg društva. Možete krvariti pored puta, oni će samo proći pored vas.


Rak - Ne znaju opraštati i zaboravljati


Rakove možete moliti za oproštaj i za najmanje stvari, ali kada jednom odluče da vam neće preći preko nečega, neće se predomisliti. Odbaciće vas i ostaviti da se do kraja života pitate gde ste pogrešili.
Lav - Impulsivna zloba


Lavovi znaju odjednom, iz čista mira, sasuti uvredu u lice. U tome često preteraju i znaju biti nasilni do te mere da se preplašite za vlastiti život. Lav je najzlobniji znak i uživa u pokazivanju toga.


Devica - Srčan stav

Suočite se s tim da vas Device već mrze. Ako se zamisle nad tim, spremne su eksplodirati na vas i za najmanju sitnicu i optužiti vas toliko podlo za svakakve stvari da i sami poverujete u to da ste krivi. Device ne tolerišu one koje mrze, a mrze sve.
Vaga- Lažljivci


Vage ne mogu ni dan izdržati bez laganja i spremne su gledati nekog u oči i bez problema govoriti laži samo kako bi izbegle sukob.


Škorpije- Zapovednici


Oni žele imati kontrolu nad svim i bezobzirni su. Škorpije veruju da su uvek u pravu, pa kada uđu u vaš život, ne odustaju dok ne počnete živeti onako kako su oni zamislili. Ili vas drže pod kontrolom ili skupo platite cenu svoje slobode.


Strelac - Neopisiva hladnokrvnost


Niko nije emotivno hladniji od Strelca. Kada vas on izbaci iz života, više ne postojite za njega. On nema strpljenja s ljudima i brzo mu prestaju biti zanimljive nove osobe koje je upoznao.
Jarac - Majstori vređanja


Retkost je da se posvađate s Jarcem i da vaša reč bude zadnja. On će vam napisati sadržajno pismo puno uvreda. Jarčevi obožavaju koristiti reči kao oružje, a ako budete plakali zbog njegovih reči, biće presretan.


Vodolija- Prevarant


Vodolije su prirodno talentovani lažljivci, nemaju savesti ni kada treba da vas slažu, ukradu vam novac, izigraju vaše emocije i tako dalje, piše Your Tango.


Ribe - Narcizam


Ovaj znak ima toliko emotivnog tereta da nema vremena ni strpljenja za tuđi, pa kao prijatelj neće biti baš neki slušalac, ali će želeti da saslušate sve što on ima da kaže. Ribe nikad nikog neće voleti toliko koliko vole sebe.

(index.hr)