SOCIJALNA SLUŽBA UPALA ATIJASU U STAN: Digla se prašina zbog Lunine izjave o “pipkanju”

Novosti online

subota, 06. 06. 2020. u 23:20

СОЦИЈАЛНА СЛУЖБА УПАЛА АТИЈАСУ У СТАН: Дигла се прашина због Лунине изјаве о “пипкању”

Antonio Ahel/ATA images

Nakon što je Luna Đogani pričala o odnosu sa očuhom Andrejom Atijasom pred kamerama rijalitija “Zadruga”, na vrata njegovog doma je zakucao centar za socijalni rad
Nakon što je Luna Đogani pričala o odnosu sa očuhom Andrejom Atijasom pred kamerama rijalitija “Zadruga”, na vrata njegovog doma je zakucao centar za socijalni rad.

– Iskreno, bio sam baš iznenađen, ali ljudi su bili skroz normalni, kulturni, objasnili su mi da su došli da provere kakav odnos imam sa Ninom, da li je dobro – počeo je priču za Kurir.

– Sve to se desilo zato što je Luna imala u rijalitiju lapsus kada je rekla da sam je pipkao ili šta već. Posle se ispravila, ali džabe. Onda me je Gagijeva sestra napala u medijima, kao, ko zna šta radim Nini, digla se opšta frka – dodao je Andrej.

– Oni su sa Ninom nasamo popričali u sobi. Pitali su je kako je, da li je sve okej, da li postoji neki problem i otišli. Bili su jako pristojni, ali su po prijavi morali da dođu. Ustanovili su istinu, da Ninu, baš kao i Lunu, gledam kao svoju decu, kao Blankicu – dodao je Andrej.

– Bolesno je šta je ispalo od tog lapsusa. Nađa je dobila od mene tužbu za klevetu, baš kao i Gagijev brat Hamid, odnosno Đole Đogani. Dobili su i po krivičnu prijavu – zaključio je Atijas, koji je potom otišao sa Ninom u Hrvatsku, u Rovinj.