Med pre spavanja topi kilograme

S. D.

09. 05. 2020. u 18:10

Med sadrži mnogo vitamina, uključujući B6, B1, B2 i B5, minerale poput kalcijuma, bakra, gvožđa, magnezijuma, mangana, fosfora, kalijuma, natrijuma i cinka kao i antioksidanse i aminokiseline

Мед пре спавања топи килограме
UKOLIKO ste u prethodnom periodu nabacili nekoliko kilograma, vreme je da ih skinete. Britanski nutricionista i farmaceut Majk Maklnis preporučuje da se pre spavanja pojede kašičica-dve meda ili da se rastvori u toploj vodi. Pomenuti stručnjak i začetnik ovakvog načina mršavljenja (hibernacijska dijeta) tvrdi da to podstiče rad jetre, ubrzava metabolizam koji sagoreva masti, smanjuje nivo hormona stresa, ali i odlično deluje na san i gubitak kilograma tokom spavanja.


Med sadrži mnogo vitamina, uključujući B6, B1, B2 i B5, minerale poput kalcijuma, bakra, gvožđa, magnezijuma, mangana, fosfora, kalijuma, natrijuma i cinka kao i antioksidanse i aminokiseline.


Da biste dostigli željenu kilažu, nije dovoljno da pojedete kašičicu-dve meda pre spavanja, već i da promenite loše prehrambene i životne navike. Britanski nutricionista preporučuje konzumiranje zdravih namirnica i redovnu fizičku aktivnost.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije