Bore na licu su znak bolesti: Evo koji organi su vam ugroženi ako su na čelu, a koji ako su oko očiju

Z. O. J.

19. 01. 2020. u 09:19

Боре на лицу су знак болести: Ево који органи су вам угрожени ако су на челу, а који ако су око очију

Depositphotos

Iako većina ljudi ne voli bore koje se pojavljuju na licu, treba imati u vidu da one ostavljaju trag proživljenog iskustva, ali mogu da ukazuju i na zdravstveno stanje

Pre nego što počnete da razmišljate o tome kako da se oslobodite bora kao znakova starenja, trebalo bi da se setite da su one istovremeno "pisani" trag proživljenog iskustva, ali i ogledalo zdravlja i ličnosti. Dobri poznavaoci objašnjavaju one koje se najčešće javljaju:

* Sitne bore uz spoljne uglove očiju ukazuju na glavobolju i bolove u očima. Mogu biti i odraz poigravanja sa suprotnim polom i odricanja od ljubavi. Takođe, mogu da ukazuju i na osećaj stida.

* Bore ispod oka tačno u ravni zenice povezane su sa tužnim mislima, nezadovoljstvom, nemogućnošću izražavanja ličnih osećanja. Uopšteno, bore ispod očiju mogu da ukazuju i na moguće probleme u radu bubrega.

* Dve ravne bore koje idu od unutrašnjih ivica obrva prema čelu ukazuju na moguće probleme u radu jetre. Povezuju se i sa nervnom napetošću i otežanom sposobnošću donošenja odluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Biljana

19.01.2020. 10:45

Haha. Koja glupost! Imam sitne borice oko spoljnjeg ugla oka. Ne fali mi nista. Naprotiv. To su moje borice koje pokazuju da sam se u zivotu puno smejala. Hvala je Bogu.