Potresna scena u Jutarnjem programu, Vlasta Velisavljević zaplakao DOK JE GOVORIO O GLOGOVCU: Mogu li da ga pomilujem? (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2020. u 15:02

Zajedno sa voditeljkom Marijom Savić Stamenić gledao je neke svoje slike, a ponosebno ga je rastužila fotografija sa pokojnim Nebojšom Glogovcem

Потресна сцена у Јутарњем програму, Власта Велисављевић заплакао ДОК ЈЕ ГОВОРИО О ГЛОГОВЦУ: Могу ли да га помилујем? (ВИДЕО)
Slavni srpski glumac Vlasta Velisavljević gostovao je u Jutarnjem programu "Prve" televizije. Zajedno sa voditeljkom Marijom Savić Stamenić gledao je neke svoje slike, a ponosebno ga je rastužila fotografija sa pokojnim Nebojšom Glogovcem, kada su oni svojevremeno igrali u predstavi "Hamlet".

- Nikada neću zaboraviti pokojnog Glogovca. To je zadnja predstava u kojoj smo igrali. "Hamlet". Meni je to ne znam koji po redu Hamlet bio. Treći ili četvrti. A njemu je bio prvi - pričao je Vlasta.

- Čovek može samo da zanemi pored ove fotografije - rekla je Marija Savić Stamenić
- Šta ćete, tako je. Tako je valjda bilo suđeno. Ne znam šta da kažem - rekao je tužni Vlasta

Može li se pričati o tome koliko Nebojša Glogovac nedostaje svima nama... Mogu da zamislim koliko Vama nedostaje. Radili ste s njim, mnogo ga bolje poznavali - rekla je Marija Savić Stamenić

- Nama naročito. Bajkerima, i njima nedostaje. On je vozio motorcickl stalno. Ja mu kažem, u Smederevu smo gostovali: "Glogi, zašto si došao kolima? Vidiš kakvo je vreme. (Glogovac kaže): "Nemoj da mi staješ na muku, ukrali su mi BMW". Tako... Žao mi je što se ovi u Pančevu nisu pokazali... - pričao je Vlasta.

- Za ulicu? - pitala je Marija Savić Stamenić.

- Nisu se pokazali. Pa, dobro. Šta ćete. Ima vremena. Doći će neki drugi ljudi koji će se setiti Glogovca. Valjda po onome što je odigrao. A odigrao je mnogu... Mogu ja da ga pomilujem? - pitao je Vlasta plačućim glasom.

- Možete... Teško je posle ovoga ići dalje - rekla je Marija Savić Stamenić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)