SVETSKA EKSKLUZIVA: Džoni Dep pred vratima Novosti (FOTO)

A. P.

nedelja, 10. 02. 2019. u 19:45

СВЕТСКА ЕКСКЛУЗИВА: Џони Деп пред вратима Новости (ФОТО)

U Uzun Mirkovoj snimane neke od scena filma Endrua Levitasa / Foto: D. Milovanović, I. Marinković

Slavni holivudski glumac snimao u nedelju u centru Beograda. Ekipa filma "Minamata" u Kosovskoj ulici od rane zore

UPRKOS velikim merama obezbeđenja, foto-reporteri "Večernjih novosti" uspeli su u nedelju da uslikaju Džonija Depa, jednog od najpoznatijih svetskih glumaca koji ovih dana snima film "Minamata" u Beogradu.

Tokom jučerašnjeg prepodneva snimane su scene u delu Kosovske ulice gde je smeštena naša redakcija i Štamparija "Borba". Posle isprobavanja i nameštanja kamera sa dublerom, na set je stigao i Džoni Dep, a naši foto-reporteri su ga uslikali dok se sa svojom ekipom dogovarao oko sledeće scene.

Dep, koji je poznat po svojim glumačkim transformacijama, ovoga puta je, čini se, nadmašio sebe. Sa dugom sedom bradom i kosom, naočarima sa tamnim okvirom, crnom beretkom na glavi i sa nekoliko kilograma viška, slavni glumac i veliki miljenik žena je gotovo neprepoznatljiv. Dep je gotovo identičan liku koji tumači, čuvenom američkom fotografu Judžinu Smitu. Novi film Endrua Levitasa bavi se velikom svetskom aferom trovanja živom stanovnika japanskog gradića Minamata koju je Smit razotkrio 1972. godine.

PROČITAJTE I: Džoni Dep ponovo u Beogradu

Ekipa filma "Minamata" snimala je i u nedelju na mnogobrojnim lokacijama u centru Beograda, a već u zoru bila je na svojim radnim zadacima. Kada su veliki budžeti u pitanju, nema gubljenja vremena, pa je tako ekipa filma gotovo istovremeno pripremala i set u zgradi u kojoj su smeštene "Novosti". Iz Štamparije "Borba" u nedelju su, za potrebe filma, izlazile naslovnice čuvenog magazina "Lajf", koji je objavljivao tekstove i zastrašujuće fotografije Judžina Smita iz Minamate.

Snimanje filma Endrua Levitasa nastaviće se i narednih dana u Beogradu, a posle toga ekipa se seli u Crnu Goru.


RAZGOVOR SA KUSTURICOM

MADA je već nedeljama u srpskoj prestonici, Džoni Dep je za Beograđane nevidljiv. Za razliku od nekih drugih slavnih gostiju, njemu je privatnost, čini se, najvažnija pa tako izbegava izlaske i javna mesta, ali ne i svoje srpske prijatelje. Kako saznajemo, nedavno je organizovan susret dvojice filmskih velikana i prijatelja - Depa i Emira Kusturice.
Foto: D. Milovanović


Foto: D. Milovanović

Foto: D. Milovanović

Foto: D. Milovanović

VARKA Jedan od dublera Džonija Depa / Foto: I. Marinković


Foto: I. Marinković

Foto: I. Marinković

Foto: D. Milovanović

Štamparija "Borba" / Foto: D. Milovanović


Foto: I. Marinković

Foto: I. Marinković

Foto: I. Marinković


Foto: I. Marinković
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Stevan

10.02.2019. 20:18

Ovo je odlicna stvar za lokalnu ekonomiju svaki dolar koji ostava je bukvalno cista zarada za iznamljivace hotele restorane dobavljace itd

пиши ћирилицом

11.02.2019. 01:39

Хоће ли се у филму видети српска застава на згради Кинотеке? :-)

vec greska u filmu

12.02.2019. 08:56

Na belom kombiju stoji nalepnica ogranicenja "100" a americke registarske tablice sto nikako ne moze da bude jer bi znacilo da je ogranicenje kretanja 100 milja na cas sto je oko 160 km/h.