NEĆE MOĆI: Pitanje narativa

Filip Rodić

28. 08. 2022. u 12:00

I STRANI i domaći zagovornici nam uporno poručuju da treba da "prihvatimo realnost" i pomirimo se s neminovnošću "kosovske nezavisnosti", ali dokle bi čovečanstvo uopšte stiglo da se ikada mirilo s realnošću?

Komentari (7)

Ljubica

28.08.2022. 12:30

Hvala Vam za ovaj tekst. Pre par dana se jedan nazovimo ga gospodin, nadovezao na moj komentar u vezi gospodje Pešić i počastio mene i sve koji nisu njegovog mišljenja, sa rečima : “ Bando krezuba”. Pokušavajući da pritom sebe predstavi kao akademskog gradjanina, možda on zaista i poseduje diplomu, ali zato je zaboravio osnovna pravila kućnog vaspitanja. Možda je i ( ne)kultura vid odredjenih društvenih krugova, koji sebe smatraju elitnim.

Bilja

28.08.2022. 14:58

Svaka čast na pravim temama i, po meni ,vrlo ispravnim stavovima! Nemam prilike za javno iznošenje svojih, pa se zato radujem kada pročitam Vaše. Moja podrška uvek!

Svensrb

29.08.2022. 14:27

Fitja u švedskoj ima 98% sranaca ali niko neće ili nesme da proglasi otcepljenje od švesdske!!! To nema pravo niko da ocepi od države Švedske. Ko hoće odcepljenje idi u svoju državu pa je cepaj kako hoćeš?????? Ti prestavnici plaćeni su od nekoga da tako rade. Njih treba lepo primiti i ispratiti... Reći im da oni više ništa ne govore, jer su položili ispit??? Svaka država čuva svoj suverenitet i integritet i tu nema govora. Niti trebaju neki strani prestavnici??? Napolje sa njima ako su kao neprijatelji???

Rašo

29.08.2022. 22:39

Ове "реалисте" највише до беса и безнађа и доводи чисто, искрено и поштено заступање истине, поштења и правде. И све то мирно, достојанствено и часно на свом становишту. Знају "реалисти" да су пред таквима немоћни и да њихови циљеви пропадају. Отуд толики бес и јед али узалуд. Опстаје и остаје овај народ са собом на своме! Хвала господине Родић. Разгаљујете нам душу!