KENEDI SMENJEN "ČAROBNIM" METKOM? Cirkus sa objavljivanjem deklasifikovanih američkih državnih tajni

Dragan Vujičić

20. 12. 2021. u 08:00

I POSLE nove ture 1.491 deklasifikovanog tajnog dokumenta iz arhiva o smrti američkog predsednika Džona Kenedija, ostaje zvanična istina da ga je u Dalasu ubio "čarobni" metak koji je ušao kroz potiljak da bi potom izašao iz njegovog grla kako bi slomio rebra i ručni zglob guverneru Džonu Konaliju (Kenedijev saputnik).

КЕНЕДИ СМЕЊЕН ЧАРОБНИМ МЕТКОМ? Циркус са објављивањем декласификованих америчких државних тајни

Novosti

Isti metak je završio u guvernerovoj butini odakle je na autopsiji izvučen u praktično netaknutom odnosno "kao neispaljenom" stanju.

Profesor Lari Sabato sa Univerziteta Virdžinija (u SAD važi za najdoslednijeg "kopača istine" o Kenedijevom ubistvu), nakon poslednje farse i najave predsednika Bajdena da sledeća tura "zacrnjenih" papira ide u oktobru 2022, rezignirano je komentarisao: "Uvek je sledeći put!"

Mehaničkog zeca od laži, sličnog onom koji se pušta na trkama pasa, američka duboka država startovala je 23. novembra 1963. u Dalasu zajedno sa "čarobnim metkom", ko god da ga je ispalio.

Očigledno, atentat je bio veoma sofisticirana operacija promene režima kako bi se zbacio predsednik čija politika je predstavljala ozbiljnu pretnju po nacionalnu bezbednost - onako kako je zamišljaju u Lengliju.

Ako ima ikakve vajde od cirkusa sa objavljivanjem bilo kakvih deklasifikovanih američkih državnih tajni, onda je to rađanje svesti da je u SAD moguće da im legitimno izabrani predsednik postane pretnja sopstvenoj nacionalnoj bezbednosti i da ga "smenjuju" metkom.

Sa druge strane, otvorivši 1.491 dokument ponovo ničega, američka duboka država je "nasmrt" ubila manipulativni termin "teorija zavere", koji je porodila iz sudbine svog najmlađeg predsednika.

Na narodima je sad da kada razmatraju sudbinu svojih "Kenedija", prvo "ubiju zeca iz Lenglija" kako bi stigli do istine iz svoje istorije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)