NEĆE MOĆI: Beogradski Minhauzen

Filip Rodić

07. 11. 2021. u 07:26

Zašto se čoveku koji je u jednom trenutku bio osumnjičen za teško krivično delo protiv države dozvoljava da zagađuje javni prostor svojim klevetama i otrovom? O izmišljotinama i bajkama da i ne govorimo.

Znalac Tajni

07.11.2021. 08:54

Трифуновић је амерички шпијун, а има и улогу да се појављује по медијима и прича овакве минхаузеновске творевине. Да смо нешто нормалнија и јача држава, он би одавно био у затвору.

Rašo

07.11.2021. 09:01

Занимљиво би било и да се чује прича о његовом покушају да докторира. Човек је код једног ментора покушавао дванаест пута да напише нешто што би се могло звати докторска дисертација и на је успео. Професор је након дванаестог покушаја замолио колегу да преузме "кандидата" јер је проценио да Дарко једноставно нема ни део способности да тако нешто уради!

Ljubisa Mitrovic

07.11.2021. 11:04

Мука је слушати тог Трифуновића. А још већа је што не реагује нико од осталих саговорника а ни водитељ када је овај једини гост. Као да је циљ да се гледаоцима испали што више сензација по сваку цену а за истину, кога брига. Филип каже Минхаузен а ја бих рекао нешто друго што га боље описује.