ŠTA JE ZORICA BRUNCLIK PORUČILA VUČIĆU: Napokon je imala priliku da mu se obrati

Novosti online

31. 03. 2022. u 22:47

PEVAČICA Zorica Brunclik se večeras u studiju televizije Pink zahvalila Aleksandru Vučiću na svemu što je uradio i obećanjima koja je ispunio.

ШТА ЈЕ ЗОРИЦА БРУНЦЛИК ПОРУЧИЛА ВУЧИЋУ: Напокон је имала прилику да му се обрати

Foto: Printscreen/TV Pink

Ona je podsetila da je na prethodnim izborima 300 javnih ličnosti podržalo Vučića, dok je sada više od 1000 imena.

- Dajući vam podršku odali su vam priznanje za sve što ste uradili. Ja sam majka četvoro dece, ostvarena umetnica, želim da živimo u Srbiji kakvu zaslužujemo. Ja želim da vam pružim bezrezervnu podršku - rekla je pevačica.

Zorica Brunclik je podsetila da Vučića poznaje više od 20 godina, i da je u najtežim vremenima, tokom bombardovanja, on je kao ministar informisanja obilazio sve umetnike kako bi popričao sa njima i poručio im da će biti bolje.

- Tada sam ja razmišljala da vi stasavate u jednog zrelog političara, u jednog čoveka od reči. Rekli ste da ćete vratiti nacionalni dodatak umetnicima, u vratili ste. Rekli ste da će kanalizacija stići u Krnjaču, a mi smo sada ljudi zbog bagera i prašine, koji rade na tome - dodala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MLATI, ČOVEK, PRAZNU SLAMU I NE PRESTAJE Brnabić odgovorila Georgievu: Retko kad sam videla da neko toliko uživa u uzaludnosti (FOTO)