NAŠA DRŽAVA POSTALA JE MNOGO BOLJE MESTO ZA ŽIVOT: Naprednjaci obišli Južnobački okrug

Novosti online

25. 03. 2022. u 19:44

DANICA Grujičić, Miloš Vučević, Sara Pavkov i Biljana Pantić Pilja obišli su danas Južnobački okrug i posetili vinariju Bajilo u Sremskim Karlovcima, nakon čega su posetili Bač i razgovarali sa građanima.

НАША ДРЖАВА ПОСТАЛА ЈЕ МНОГО БОЉЕ МЕСТО ЗА ЖИВОТ: Напредњаци обишли Јужнобачки округ

Foto: SNS

Porodica Bajilo predstavlja pravi primer da kada smo složni i zajedno vredno radimo stvarno možemo sve, rekla je Danica Grujičić i istakla da se samo napornim radom i trudom postižu vrhunski rezultati, a za to je najbolji primer ono što su predsednik Vučić i SNS uspeli u prethodnih deset godina u Srbiji – napravili od naše države mnogo bolje mesto za život, državu iz koje mladi ne moraju da odlaze, državu u kojoj se grade bolnice, fabrike, putevi i pruge, državu koja je poštovana u svetu.

Sremski Karlovci pravi su primer uspešnog spoja tradicionalnog i modernog. Sremski Karlovci mogu da pohvale prelepom arhitekturom, istorijom, ali danas, zahvaljujući politici predsednika Vučića, postali su jedno od važnih železničkih čvorišta, dobili su brzu prugu, vezu i sa Beogradom i Novim Sadom, i time novi potencijal, novu šansu za razvoj, rekao je Miloš Vučević.

Kada neko kaže vino, prvo se setimo Sremskih Karlovaca, i to je pre svega zbog divnih i vrednih ljudi koji su svojim radom uspeli da Sremske Karlovce stave na svetsku mapu prepoznatljivih gradova, rekla je Sara Pavkov, koja je istakla da je tako i sa Srbijom. Veliki snovi i ogroman rad i trud, mudra politika Aleksandra Vučića učinili su našu zemlju prepoznatljivom u celom svetu – Srbija je danas uvažena, sigurna i stabilna za ulaganje, država koja nudi prosperitet svim svojim građanima.

Zahvaljujući politici predsednika Vučića Srbija je danas rekorder u privlačenju stranih direktnih investicija, ali i zemlja koja veoma vodi računa o svojim privrednicima, kako velikim, tako i malim, porodičnim preduzećima, rekla je Biljana Pantić Pilja. Ona je istakla  da je važno da sačuvamo mir i stabilnost, kako bismo nastavili da radimo i gradimo našu Srbiju, a jedini čovek koji je dokazao svojim delima odgovornost i ozbiljnost je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja