SKOČILA KAD JE TETKA IZAŠLA: Tragična smrt tinejdžerke (17) iz Gornjeg Katuna, lekari nisu uspeli da je spasu posle pada sa kruševačke bolnice

S. B.

21. 02. 2021. u 20:01

ŽIVOT tinejdžerke K. G. (17) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina tragično se ugasio u subotu posle 22 sata, u krugu Opšte bolnice Kruševac, gde je lepa devojka skočila iz bolesničke sobe u koju je prethodno primljena zbog teškog pijanstva.

СКОЧИЛА КАД ЈЕ ТЕТКА ИЗАШЛА: Трагична смрт тинејџерке (17) из Горњег Катуна, лекари нису успели да је спасу после пада са крушевачке болнице

Dvorište porodične kuće devojke K. G. / Foto S. Babović

U selu gde je živela sa bakom, meštani kažu da joj otac živi i radi u inostranstvu, sa majkom K. G. više nije u zajednici. Dodaju da je devojka bila na jednoj žurci i da je te noći malo više popila.

- Posle prve pomoći u Domu zdravlja u Varvarinu, prevezena je do Opšte bolnice u Kruševcu, u pratnji tetke - kaže izvor "Novosti". - Tetka je izašla iz sobe nakratko, i u trenutku, devojke više nije bilo.

Pretpostavlja se da je iskočila kroz prozor na drugom spratu. Devojka je prebačena na intenzivnu negu Hirurškog odeljenja., lekari nisu uspeli da je spasu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)