NE PREZAJU NI OD ČEGA: Oteli mladića iz automobila i strpali ga u gepek, opljačkali pumpu, pretukli čoveka koji je spavao…

V. Đ.

20. 02. 2021. u 21:28 >> 21:32

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. M. (21) i V.Nj. (44), obojica iz okoline Boljevca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje u sticaju sa krivičnim delom protivpravno lišenje slobode.

НЕ ПРЕЗАЈУ НИ ОД ЧЕГА: Отели младића из аутомобила и стрпали га у гепек, опљачкали пумпу, претукли човека који је спавао…

Foto Ilustracija / B. Subašić

Oni se terete da sun a benzinskoj stanici, na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, prišli dvadesetjednogodišnjem muškarcu koji je sedeo u svom autu, izvukli ga i tukli, a zatim ubacili u gepek njihovog vozila i odvezli par kilometara dalje. Nakon toga, zaustavili su vozilo, i momka ponovo tukli, nakon čega je on pobegao.

M. M. se tereti i da se nakon toga vratio na benzinsku pumpu i fizički napao radnika pumpe. Potom je, kako se sumnja, otišao u jedno selo u okolini Bora, ušao u kuću dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je spavao i više puta ga udario motkom po glavi, a zatim mu u dvorištu razbio staklo na automobilu, zbog čega se tereti i da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)