SIN NOŽEM IZBO OCA: Detalji stravičnog slučaja nasilja u Leskovcu, policija traga za osumnjičenim

I. M.

02. 02. 2021. u 08:53

DANILO. Ž.(52), iz leskovačkog sela Kumarevo, osumnjičen je da je nožem napao svog oca Svetislava (71), tako što mu je naneo nekoliko ubodnih rana u predelu stomaka, a da je potom pobegao sa lica mesta.

СИН НОЖЕМ ИЗБО ОЦА: Детаљи стравичног случаја насиља у Лесковцу, полиција трага за осумњиченим

Foto: I. Mitić

U policiji nam je potvrđeno da se intezivno traga za osumnjičenim, dok je povređeni čovek prebačen u leskovačku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć i on je trenutno, prema saznanjima iz policije, van životne opasnosti.

Sin je, prema nezvaničnim informacijama, ocu naneo pet ubodnih rana, ali srećom ni jedna od njih nije bila kobna.

Nezvanično saznajemo da se ova porodična drama odvijala noćas, pola sata oko ponoći, u kući dvojice muškaraca u kojoj su, posle smrti maćehe osumnjičenog za napad, živeli sami.

Kako je došlo do ovog napada i šta je bio povod da sin izbode oca utvrdiće istraga koja je u toku. Nezvanično saznajemo da napadač decenijama ima psihičke probleme od kojih se leči, ali da do sada nikada nije pokazivao znake bilo kakve agresivnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina