ZAVRŠENO SASLUŠANJE MILENE RADULOVIĆ: Posle više od 5 sati glumica iscrpljena izašla iz Palate pravde - teško podnela sve (FOTO/VIDEO)

S.J.M.

20. 01. 2021. u 16:12 >> 16:29

ЗАВРШЕНО САСЛУШАЊЕ МИЛЕНЕ РАДУЛОВИЋ: После више од 5 сати глумица исцрпљена изашла из Палате правде - тешко поднела све (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Ž.Knežević

SASLUŠANJE glumice Milene Radulović je završeno.

Kako su nakon završetka saslušanja istakli advokati, glumica je jako teško podnela saslušanje.

- Sama činjenica da je ispitivanje trajalo duže od pet sati dovoljno govori o tome koliko je bilo naporno - istakli su oni.

Glumica se nije obraćala medijima, a nakon izlaska iz Palate pravde, ušla je automobil svojih roditelja koji su je čekali.

Foto: Ž.Knežević

Tužilaštvo je naime, izdalo naredbu da svi se svi detalji koji su izrečeni na sudu drže u tajnosti, kako se ne bi dodatno ometala privatnost žrtava.

Takođe, upućen je i apel medijima, da ukoliko žrtve ne žele da otkriju svoj identitet, da se to i poštujem, jer mogućnost da se ostane anoniman može motivisati i druge potencijalne žrtve da se jave, te da se slučaj što brže okonča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

milenkovic milan

20.01.2021. 18:18

Moja PUNA podrska. Tako nesto je neprihvatljivo za Srbiju i normalan svet...Treba izneti istunu na videlo da bi se tako nesto sprecilo ubuduce... SRECNO!!!