„PUSTITE NAS DA TUGUJEMO I OPLAKUJEMO“: Posle ubistva na Novom Beogradu majka, otac i sestre slomljeni, ne mogu da veruju da Ivana više nema!

J. D. LJUTIĆ

15. 01. 2021. u 19:15

„ПУСТИТЕ НАС ДА ТУГУЈЕМО И ОПЛАКУЈЕМО“: После убиства на Новом Београду мајка, отац и сестре сломљени, не могу да верују да Ивана више нема!

Foto Privatna arhiva

PUSTITE nas da tugujemo i oplakujemo... I dalje ne možemo da verujemo da nema više našeg Ivana.

Slomljeni smo potpuno. Majka Biljana, otac Dragiša, Ivanove dve sestre očajni su. Tim pre, jer se za to što je Ivanu učinjeno, tereti se, do juče, njegov najbolji drug Damir, sa kojim je odrastao, sa čijim roditeljima smo prijatelji.

Ovako, za "Novosti", započinje svoju priču strina Ivana T. (22), koji je zbog teških povreda nanetih posle žurke u Ulici dr Ivana Ribara u Novom Beogradu, ubrzo preminuo u Urgentnom centru. Zbog sumnje da je usmrtio Ivana T. uhapšen je Damir I.(20). On se tereti za teško ubistvo i u subotu će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Šta je prethodilo tragediji i zbog čega je, uopšte, do nje došlo, porodica stradalog Ivana, kao i uhapšenog Damira - ne znaju tačno. Tim pre, jer ni jedan ni drugi nikada nisu imali problema sa zakonom, niti su bili problematični.

- Niko nije slutio da će odlazak na Doček pravoslavne Nove godine završiti tragedijom - kaže strina ubijenog Ivana.

Šta se tačno dogodilo kobne noći na dečijem igralištu u novobeogradskom naselju pokazaće istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)