DRAMA U PREKRŠAJNOM SUDU: Kragujevčanin skočio sa četvrtog sprata kroz prozor, lekari se bore za njegov život

Novosti online

14. 01. 2021. u 15:48

ДРАМА У ПРЕКРШАЈНОМ СУДУ: Крагујевчанин скочио са четвртог спрата кроз прозор, лекари се боре за његов живот

Ilustracija / Foto V. Danilov

KRAGUJEVČANIN Ivan Pavlović (42) napravio je dramatičnu scenu i skočio kroz prozor zgrade Prekršajnog suda sa četvrtog sprata.

On je okrivljen da je prekršio zabranu prilaska, a kada je završeno izvođenje dokaza protiv njega, skočio je kroz prozor kao u filmovima.

Nakon što je sudija izvela dokaze, Pavlović je sa policijom čekao u hodniku. Jedan prozor je bio otvoren na četvrom spratu, a niko nije očekivao da će okrivljeni učiniti ovakav kamikaza potez.

Priveden je Prekršajnom sudu, jer je prekršio zabranu prilaska koja mu je bila izrečena zbog nasilja u porodici.

On je maltretirao rođenu majku, a nesrećna žena nije imala kuda, pa je prijavila sina za zlostavljanje. To mu nije bilo dovoljno, pa je prekršio zakon koji mu je naredio da ne prilazi majci i iseli se iz stana u kojem su zajedno živeli.

O čemu god da je Pavlović razmišljao u tom treutku, ipak nije završio na pločniku. Pad sa četvrtog sprata koji verovatno ne bi preživeo, završio se na nivou drugog sprata, jer se ispod prozora nalazi krov.

Ipak, uspeo je da polomi sve živo. Ima teške telesne povrede svih ekstremiteta, kao i kičmene moždine. Trenutno se za njegov život bore lekari na odeljenju ortopedije u Kliničkom centru.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)