SEDELI SU, IZVUKAO JE NOŽ I POČEO DA IH UBADA: Detalji krvavog pira u užičkom selu Ribaševina, povređeni Užičani se oporavljaju

N. J.

10. 01. 2021. u 22:00

TROJE Užičana koji su u subotu izbodeni u jednoj kući u selu Ribaševina, uspešno se oporavljaju od povreda koje im je nožem naneo njihov prijatelj Dragutin G. (42), kome je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i koji će uz krivičnu prijavu za teško ubistvo u pokušaju biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

СЕДЕЛИ СУ, ИЗВУКАО ЈЕ НОЖ И ПОЧЕО ДА ИХ УБАДА:  Детаљи крвавог пира у ужичком селу Рибашевина, повређени Ужичани се опорављају

Foto V. N.

Prema informacijama iz Opšte bolnice Užice, N. M. (42) koja je zadobila više udaraca nožem i kojoj su povređeni unutrašnji organi, više nije životno ugrožena i posle operacije nalazi se na intenzivnoj nezi.

M. B. (43) i J. Z. (55), koji su takođe zadobili ubodne rane u predelu trbuha i grudi, takođe nisu životno ugroženi i prebačeni su na Odeljenje hirurgije na dalje lečenje.

Do teškog incidenta je došlo dok su se troje povređenih i Dragutin G. zajedno provodili u užičkom selu Ribaševina, u kući jednog meštanina koji živi u inostranstvu, a imanje je bratu J. Z. ustupio na korišćenje. Sedeli su i konzumirali alkohol, da bi u jednom trenutku, iz još uvek nepoznatih razloga, Dragutin G. potegao nož i njime nasrnuo na prijatelje ubadajući jednog po jednog, zadavši im više povreda nožem. Pritom je M. B. i udario flašom u glavu.

  Foto: Depositphotos

 

Napadač, inače odranije poznat po raznim krivičnim delima zbog kojih je i osuđivan, potom je napustio kuću i pobegao.

Odmah posle toga Z. J. je otišao do prvog komšije, ovaj je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć koji su ubrzo stigli u Ribaševinu. Troje povređenih je prebačeno u Opštu bolnicu, dok se policija dala u potragu za Dragutinom G. Dva sata kasnije pronađen je kraj puta kroz Ribaševinu i uhapšen, a na teret mu se stavlja teško ubistvo u pokušaju.

Policija zasada nije našla nož kojim je on izbo prijatelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)