SMRT POD VELOM TAJNE: Komšije u šoku, ovo su novi detalji svirepog zločina kod Aleksandrovca!

G.Ć.

03. 01. 2021. u 11:56

СМРТ ПОД ВЕЛОМ ТАЈНЕ: Комшије у шоку, ово су нови детаљи свирепог злочина код Александровца!

Ilustracija policija Foto D.Dozet

U PRIGRADSKOM naselju Stanjevo, na ulazu u Aleksandrovac, u subotu ujutro pronađeno je beživotno telo meštanina Aca Lukovića (57) iz ovog naselja.

Kako nezvanično saznajemo, njegov leš sa nekoliko ubodnih rana, nanetih pretpostavlja se nožem, pronađen je u radionici u dvorištu porodične kuće.

Na mestu događaja uviđaj su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela preminulog nakon koje će biti poznato i više detalja ovog, po svemu sudeći, svirepog zločina.

Komšije tragično nastradalog Lukovića, još u šoku i neverici, kažu da je on u porodičnoj kući živeo sam, mirno i povučeno, kao i da im nije poznato da je sa nekim bio u svađi ili bilo kakvoj vrsti sukoba.

- Po struci je bio mašinbravar, imao je svoju radionicu u dvorištu u kojoj je zarađivao za život. Eto, tu je, na žalost i skončao – pričaju komšije.

Osim u radionici, Luković se bavio i poljoprivredom i, kako kažu meštani ovog mirnog naselja, njegova svakodnevna relacija upravo je bila od njive do svog dvorišta.

- Potpuno je neverovatno da je neko mogao da napadne tako mirnog čoveka – dodaju komšije. - Sve se, verovatno, dogodilo tokom noći, a da se nešto dešava shvatili smo kada smo ujutro videli policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)