OVO JE NEMANJA (18) KOJI JE JUTROS UBIJEN NOŽEM SA LEĐA: Komšija otkrio detalje tragedije kod Gadžinog Hana (FOTO)

J. Ćosin

26. 12. 2020. u 11:03

NEMANjA A. star 18 godina ubijen je jutros oko šest sati u selu Zaplanjska Toponica u opštini Gadžin Han.

ОВО ЈЕ НЕМАЊА (18) КОЈИ ЈЕ ЈУТРОС УБИЈЕН НОЖЕМ СА ЛЕЂА: Комшија открио детаље трагедије код Гаџиног Хана (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Nemanja je u zadobio više ubodnih rana sa leđa, najverovatnije u srce.

Osamnaestogodišnjak je preminuo na putu ka bolnici.

Nemanja A. je pretučen noćas oko 1 sat posle ponoći.

Policija je tada tražila napadače, ali nije uspela da ih pronađe.

- Otac mu je bio do prodavnice da kupi hleb. Žao mi je, nastradili momak je bio fin, uvek se javljao kada bi prošao ulicom. Žao mi je što se to dogodilo. Momak koji ga je navodno ubo, ima još šestoricu braće. Spletom okolnosti, ja sam im dao imena. Njihov otac je ostao siroče jer je i njihov deda bio ubijen. Žao mi je što sam mu dao ime, a on da uradi tako nešto. Za tog momka koji ga je navodno ubo nožem sam čuo da je sklon da koristi narkotike - izjavio je ,,Novostima" komšija nesrećnog momka.

On je rekao da takvih ubistava do sada nije tako zabeleženo i da je tragedija i to što se pojavila priča da u selu ima droge.

Kako ,,Novosti" saznaju, momak za koga se priča da je ubio nesrećnog mladića napadač je teško povređen i trenutno ga lekari operišu.

Plitku ubodnu ranu ima i devojčica (14), ali ona nije neposredno životno ugrožena.

- U UC KC Niš, rano jutros hospitalizovani su mladić M.T. (18) i 14- godišnja devojka, nakon čega je urađena kompletna, hitna dijagnostika. Mladiću je konstatovana teška telesna povreda u vidu ubodne rane u predelu grudnog koša, zbog čega je odmah prebačen u operacionu salu, a hirurško zbrinjavanje je još u toku. Neposredno je životno ugrožen. Devojci (14), konstatovana lakša telesna povreda, takođe u vidu plitkog uboda u grudni koš, ali je ona potpuno stabilna, svesna i komunikativna, nije životno ugrožena i trenutno je smeštena u opservaciju UC KC Niš, radi daljeg posmatranja. Nakon daljih pregleda lekara i obrade rane, u toku dana biće odlučeno da li biti hospitalizovana na Klinici za dečiju hirirgiju KC Niš, ili će biti otpuštena na kućno lečenje - saopšteno nam je iz UU KC Niš.

Tužilac je naložio obdukciju tela nastradalog mladića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)