PORODILJA U BOLNICI, BABA U PRITVORU: Sestra Milje P. preuzela brigu o njenom sinu i bolesnom ocu i kaže - Moja mama nije bacila unuče!

J. D. LjUTIĆ

25. 12. 2020. u 07:26

MOJA mama nije bacila unuče u kontejner. To tvrdim sa sigurnošću, jer je celog života pomagala starima, ali i deci. Nažalost, sumnjam da je to mogla da uradi samo moja sestra Milja.

ПОРОДИЉА У БОЛНИЦИ, БАБА У ПРИТВОРУ: Сестра Миље П. преузела бригу о њеном сину и болесном оцу и каже - Моја мама није бацила унуче!

Foto: Privatna arhiva

Ovako, za "Novosti", svoju ispovest započinje Nataša P. sestra Milje P. (23), koja se u sredu porodila u porodičnom stanu u obrenovačkom naselju Rojkovac, nakon čega je njeno novorođenče, devojčica, srećom, pronađeno živo u obližnjem kontejneru.

Baka, odnosno Miljina i Natašina majka Branka, uhapšena je i danas će biti privedena na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu. Njoj se na teret stavlja pokušaj ubistva tek rođene unuke. Kako saznajemo, ona je u policiji negirala ovo delo uz tvrdnju da je bebu odmah nakon porođaja upravo želela da usmrti njena ćerka Milja. Šta se stvarno desilo, utvrdiće istraga.

- Sestra Milja je živela u vanbračnoj zajednici sa čovekom iz Valjeva, sa kojim ima dvadesetomesečnog sina - priča Nataša. - Ona i suprug su se razišli i sa detetom se vratila kod roditelja. U međuvremenu, ugojila se i stalno je nosila široke majice i dukserice, ali niko od nas ukućana nije sumnjao da nešto nije u redu i da je eventulano ponovo trudna.

Nataša kaže da je o svemu što se dogodilo, nažalost, saznala iz medija, od kojih su neki greškom čak objavili njenu sliku, kao da se je ona porodila.

Foto: Privatna arhiva

Nataša, sestra Milje P.

- Mama je čistačica u Domu za stare u Obrenovcu, a i ja sam donedavno tamo radila kao negovateljica. U međuvremenu sam se udala i otišla iz porodičnog doma. Nisam mnogo bila upućena u to šta se događa u kući mojih roditelja i sa sestrom, a kada sam je pitala zašto se u poslednje vreme toliko udebljala, nije htela da mi odgovori. Nastavila je sa sinom da živi u stanu sa majkom Brankom i ocem Rajkom i niko od nas nije slutio nikakvo zlo - kaže Nataša.

VOZAČ SANITETA ČUO PLAČ BEBE IZ KONTEJNERA

NEZVANIČNO, Milja P. krila je trudnoću od roditelja i sestre. Ipak, u sredu se porodila i na svet je donela devojčicu. Nedugo posle porođaja u stanu, dok su joj roditelji spavali u susednoj sobi, došlo je do komplikacija, zbog kojih je pozvana Hitna pomoć iz Obrenovca. Dok su dežurna doktorka i sestra ukazivali pomoć Miljani, vozač saniteta Dušan Mihajlović, koji ih je čekao ispred zgrade, čuo je nekakvo cviljenje iz obližnjeg kontejnera. U prvom trenutku pomislio je da je neko u smeće bacio psa ili mačku. A onda je u jednom od kontejnera, u crnoj kesi za smeće, pronašao bebu.

On je o svemu odmah obavestio kolege koje su alarmirale policiju, a Milja P. i njeno novorođenče su odmah zbrinuti u bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć i gde su sada pod nadzorom lekara. Milja je tada nadležnima rekla da se krišom porodila u stanu i da je njenu bebu u smeće bacila majka Branka.

Inače, dok traje istraga, Nataša P. preuzela je brigu o sestrinom sinu i bolesnom ocu.

 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)