VREĐALA ŽENU I LOMILA BRISAČE NA KOLIMA: Novosađanka (41) kažnjena zbog incidenta na ulici

Lj.P.

22. 12. 2020. u 09:07

ŽENA T.Č. (41) iz Petrovaradina kažnjena je novčano u Prekršajnom sudu u Novom Sadu i mora da plati globu od 30.000 dinara zbog incidenta koji se dogodio u nedelju u Novom Sadu.

ВРЕЂАЛА ЖЕНУ И ЛОМИЛА БРИСАЧЕ НА КОЛИМА: Новосађанка (41) кажњена због инцидента на улици

FOTO: D. Novković

Njoj je policija je napisala prekršajnu prijavu zbog dva prekršaja, nepristojnog, bezobzirnog i drskog ponašanja.


Sudiji za prekršaje je privedena nakon zadržavanja  u prostorijama policije jer joj je prilikom alkotestiranja utvrđeno da ima čak 1,41 promil alkohola u organizmu.

Ova žiteljka Petrovaradina je, u nedelju oko 16 časova  na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Sonje Marinković u Novom Sadu, prišla jednoj ženi na parkingu i obrušila se na nju psovkama i uvredama. Prišla automobilu „sitroen“  i najpre  je iščupala zadnji brisač, a zatim je iskrivila jedan brisač na prednjem, vetrobranskom staklu.

Tu se, međutim, nije zaustavila, ljutito je pokušala da iščupa i retrovizor, a uz to je, kako saznajemo, pljuvala po kolima, dok je vlasnici automobila, začuđenoj ovakvim, i ničim izazvanim ponašanjem,  razjarena T.Č. upućivala uvredljive reči i psovke.

Uznemirena ovom situacijom, žena je pozvala policija koja je   reagovala i privela T.Č.  O ovom incidentu na ulici je obavešteno i nadležno tužilaštvo, koje je, kako sznajemo slučaj okvalifikovalo kao oštećenje i uništenje tuđe stvari što se goni po privatnoj tužbi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)