UZ PRETNJU NOŽEM OTEO GRAFIČKU KARTICU: U Nišu uhapšen čovek osumnjičen za razbojništvo

J. Ć.

02. 12. 2020. u 12:33

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. D. (34) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕМ ОТЕО ГРАФИЧКУ КАРТИЦУ: У Нишу ухапшен човек осумњичен за разбојништво

Foto Dephositos

Sumnja se da je on 30. novembra ove godine na ulici, uz pretnju nožem, oteo grafičku karticu od 37-godišnjeg sugrađanina sa kojim se prethodno našao kako bi od njega kupio karticu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, M. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Kako saznajemo, on je 30. novembra na Bulevaru Nemanjića uz pretnju nožem od oštećenog oteo grafičku karticu.

M. D. je telefonom stupio u kontakt sa oštećenim koji je preko oglasa prodavao grafičku karticu. Predstavio se kao zainteresovani kupac, pa su se dogovorili da se nađu na Bulevaru Nemanjića radi preuzimanja robe. Međutim, čim su se sreli, M. D. je izvadio nož i preteći da će ga napasti, uzeo karticu od prodavca – navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

Krađa je prijavljena policiji, a kriminalistički inspektori su vrlo brzo ušli u trag lopovu.

- Zahvaljujući listingu mobilnog telefona, ustanovljeno je ko je pozivao prodavca. Kradljivac je uhapšen a kod njega je pronađen i telefon koji je koristio da dogovori susret, kao i grafička kartica vredna 13.000 dinara koja će biti vraćena oštećenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)