„UPALI U HODNIK I POČELI DA ŠAMARAJU NAŠEG UČENIKA“: Direktor o incidentu koji se jutros dogodio u školi u Grockoj (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2020. u 12:16

U SREDNjOJ školi Grocka u istoimenoj beogradskoj opštini danas oko 8.30 sati došlo je do incidenta, kada su posle prvog časa, za vreme malog odmora, kada su vrata od škole bila otvorena, dvojica mladića upala u ovu ustanovu i nekoliko puta išamarala sedamnaestogodišnji M.V., učenika trećeg razreda.

„УПАЛИ У ХОДНИК И ПОЧЕЛИ ДА ШАМАРАЈУ НАШЕГ УЧЕНИКА“: Директор о инциденту који се јутрос догодио у школи у Гроцкој (ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

-Posle prvog časa, za vreme malog odmora, kada je ulaz za učenike otvoren da bi mogli da izađu, nepoznata dva mladića su ušla u hodnik, i počeli su da šamaraju našeg učenika-kaže direktor škole Selimir Radosavljević.

-Srećom što je tu bio dežurni profesor i još nekoliko učenika, pa su ih odmah razdvojili, pa je prošlo bez većih posledica, dete nije povređeno. U međuvremenu, zvonilo je za početak prvog časa, ulaz se zaključava, lica pokušavaju da izađu, a zaključana su vrata. Ulaze u drugu učionicu, razbijaju prozor i izlaze iz škole i ulaze u automobil-kaže Radosavljević.

-Policija je brzo došla, saznali su koja su lica, nisu učenici naše škole, ni sadašnji ni bivši, sada je sve na policiji, obavešteni su nadležni organi, obavešten je i otac napadnutog učenika – dodaje direktor.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)