„UPALI U HODNIK I POČELI DA ŠAMARAJU NAŠEG UČENIKA“: Direktor o incidentu koji se jutros dogodio u školi u Grockoj (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2020. u 12:16

„УПАЛИ У ХОДНИК И ПОЧЕЛИ ДА ШАМАРАЈУ НАШЕГ УЧЕНИКА“: Директор о инциденту који се јутрос догодио у школи у Гроцкој (ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

U SREDNjOJ školi Grocka u istoimenoj beogradskoj opštini danas oko 8.30 sati došlo je do incidenta, kada su posle prvog časa, za vreme malog odmora, kada su vrata od škole bila otvorena, dvojica mladića upala u ovu ustanovu i nekoliko puta išamarala sedamnaestogodišnji M.V., učenika trećeg razreda.

-Posle prvog časa, za vreme malog odmora, kada je ulaz za učenike otvoren da bi mogli da izađu, nepoznata dva mladića su ušla u hodnik, i počeli su da šamaraju našeg učenika-kaže direktor škole Selimir Radosavljević.

-Srećom što je tu bio dežurni profesor i još nekoliko učenika, pa su ih odmah razdvojili, pa je prošlo bez većih posledica, dete nije povređeno. U međuvremenu, zvonilo je za početak prvog časa, ulaz se zaključava, lica pokušavaju da izađu, a zaključana su vrata. Ulaze u drugu učionicu, razbijaju prozor i izlaze iz škole i ulaze u automobil-kaže Radosavljević.

-Policija je brzo došla, saznali su koja su lica, nisu učenici naše škole, ni sadašnji ni bivši, sada je sve na policiji, obavešteni su nadležni organi, obavešten je i otac napadnutog učenika – dodaje direktor.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Sima

27.11.2020. 13:02

Neka dobra tatina dečica sa punim džepovima para,lepo vaspitana i inteligentna. Ove đilkoše pod hitno uhapsiti i strogo kazniti. Čuj došli autom u školu 3-4 dripca da biju jednog momka?u školu ušli kao kriminalci. Eh da su trefili na mog sina,kako bi ih sve složio na gomilu. Baš me interesuje čija su to deca?verovatno ni roditelji nisu bolji?

bager

27.11.2020. 13:28

Zsto se ulazna vrata otkljucavaju na odmorima ? Ako je neko i zakasnio ,mora da zvoni i ceka da ga dezurni ili direktor pusti da udje ali i on sam mora do ulaznih vrata,ucenik mora da ima opravdanje kasnjenja ako ne na levo krug kod tate i mame i sutradan na vreme u skolu,,isto vazi i za izlaske iz skole samo uz kontrolu i pratnju dezurnog osoblja,ne moze ucenik izaci tek tako kad on hoce a bez razloga

Nikola

27.11.2020. 13:41

Bez obzira na razlog zasto su to uradili uhapsiti minimum 2 godine zatvora ovako ako su kazne blage ili su tatini sinovi bice toga još više