SILOVAO KOMŠINICU (65) PA SE ONESVESTIO? Počinje suđenje osumnjičenom napasniku iz Niške Banje

Novosti online

17. 11. 2020. u 00:56

U VIŠEM sudu u Nišu počelo je suđenje Saši V. iz Niške Banje koji je optužen da je 23.marta ove godine silovao komšinicu staru 65 godina u njenoj kući u ovom mestu. Zbog delikatnosti postupka i zaštite interesa zlostavljane žene, sudsko veće je danas donelo odluku da se suđenje odvija bez prisustva javnosti.

СИЛОВАО КОМШИНИЦУ (65) ПА СЕ ОНЕСВЕСТИО? Почиње суђење осумњиченом напаснику из Нишке Бање

Foto:

- Današnji glavni pretres je održan, dokazni postupak je otpočeo, optuženi je izneo svoju odbranu. Sud je doneo odluku o isključenju javnosti, radi zaštite interesa oštećene, jer se radi o krivičnom delu protiv polne slobode. Optuženi se nalazi u pritvoru - saopštila je portparolka Višeg suda u Nišu Irena Gušić.

U Višem sudu u Nišu postupak protiv Saše V. se vodi za krivično delo silovanje iz čl.178 st.1 KZ.

Saša V. je komšinici dosađivao ljubavnim SMS porukama, ali ga je ona prijavila pa je upozoren da je više ne uznemirava, ali se on 23. marta pojavio na njenim vratima. Ona je pokušala da zalupi vrata kada je videla o kome se radi, ali je osumnjičeni odgurnuo, upao u stan i nakon toga nasrnuo na nju. Napadnuta žena je uspela da pošalje SMS poruku drugarici da je neko siluje, pa je njena prijateljica alarmirala policiju koja se srećom nalazila u blizini. Videvši patrolu policije napadač se onesvestio pa je čak vođen i na preventivni pregled na Infektivnu kliniku zbog sumnje da ima korona virus.

Suđenje optuženom Saši V. se nastavlja 11.decembra.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)