MOŽDA MU SE SLOŠILO OD STRAHA: Rođaka preminulog Aleksandra (15) iz niša skrhana bolom zbog tragedije

Novosti online

25. 10. 2020. u 21:36

МОЖДА МУ СЕ СЛОШИЛО ОД СТРАХА: Рођака преминулог Александра (15) из ниша скрхана болом због трагедије

Foto: Instagram/Printskrin

- NAIŠAO je neki čovek da li je beskućnik ili prolaznik ne znam, koji je navodno imao nož u rukama, on se uplašio i počeo da beži, nakon čega je pao. Da li mu se slošilo usred velikog adrenalina, ne znam, ali velika je tragedija to što se dogodilo.

Ovim rečima, nakon incidenta koji se odigrao u Nišu kada je tinejdžer (15) pao nasred ulice i preminuo, tragičan trenutak opisuje dečakova rođaka.

Ona kaže da je A. Ć. izašao sa drugom i drugaricom u dvorištu OŠ "Učitelj Tasa", kada se desio incident.

- Naišao je neki čovek da li je beskućnik ili prolaznik ne znam, koji je navodno imao nož u rukama, on se uplašio i počeo da beži, nakon čega je pao. Da li mu se slošilo usred velikog adrenalina, ne znam, ali velika tragedija to što se dogodilo. On je završio Osnovnu školu Učitelj Tasa i nakon toga upisao srednju tehničku školu Nikola Tesla. Nije bolovao, bio je krupan, lep mladić, nije se aktivno bavio sportom ali je igrao fudbal sa drugovima i do sada nije imao problema. Tragično je što se ovako ugasio jedan mladi život - kaže jedna rođaka.

A. Ć. je preminuo na intenzivnoj nezi Dečije interne klinike gde ga je prevezla Hitna pomoć.

- Pacijent je primljen na intenzivnu negu Klinike za dečije interne bolesnti bez svesti, bez vidnih povreda, sem oguljotine na bradi. Dežurna anesteziološka ekipa je odmah primenila realnimaciju, međutim uprkos svim naporima lekara, on je preminuo - kažu u KC Niš.

Prema rečima očevidaca, nakon pada mladić je ležao na torotaru bez svesti dok su okupljeni pokušavali da ga povrate.

- Sin je došao iz grada i rekao da neki mladić leži na trotoaru ispred naše zgrade. Izgledao je kao da ne diše. Oko njega je bilo vode jer su verovatno pokušavali da ga povrate prskajući ga vodom. Došla je hitna pomoć i odvezla ga u Klinički centar u Nišu. Dok sam izašla na terasu tu je bila samo interventna jedinica koja je uzimala izjave od očevidaca - kaže jedna Nišlijka ispred čije zgrade je pao tinejdžer.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)