SUVOZAČ U "ŠKODI" JAUKAO OD BOLOVA: Saslušano dvoje inkasanata i policajac, koji su bili svedoci nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca

J. Ć.

22. 10. 2020. u 09:00

SASLUŠANjEM dvoje svedoka i policajca koji je napravio službenu belešku, u Osnovnom sudu u Nišu juče je nastavljeno suđenje Dejanu Stanojeviću, vozaču direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića (na slici). On je optužen da je 31. januara prošle godine, službenim automobilom, udario vozilo koje je stajalo na naplatnoj rampi Doljevac, a u tom udesu je stradala Stanika Gligorijević (52), dok je pet osoba teže i lakše povređeno.

СУВОЗАЧ У ШКОДИ ЈАУКАО ОД БОЛОВА: Саслушано двоје инкасаната и полицајац, који су били сведоци несреће на наплатној рампи код Дољевца

Foto arhiva

Inkasant sa naplatne rampe, Nataša J. rekla je u sudu da je videla crno vozilo, koje se kretalo velikom brzinom i da je ona mahinalno skočila, a zatim začula jak udarac. Ona je rekla da posle udesa jeste videla vozača, ali juče nije mogla da potvrdi da li je baš Stanojević čovek kojeg je tada ugledala. Njen kolega Aleksandar D. je rekao da je posle nesreće prišao do crnog automobile i da je pitao ljude unutra kako su i da vozač nije izlazio iz vozila.

- Vozač je rekao da je on dobro, ali da suvozač nije. Noga mu je bila zaglavljena ispod prednjeg sedišta. Jaukao je od bolova, pa sam rekao vozaču da ne izlaze dok ne dođe Hitna pomoć - rekao je svedok Aleksandar D.

On je rekao da se ne seća da li je kolovoz bio mokar, ali je istakao da jeste bilo magle toga jutra.

Treći svedok, policajac koji je sačinio službenu belešku Bratislav M. juče je naveo da u kolima nije zatekao vozača, već samo muškarca koji leži preko instrument table sa glavom u predelu iznad volana, a nogama zaglavljenim između suvozačevog sedišta i stuba. Ko je upravljao službenom "škodom", odredio je, kako je rekao, na osnovu toga što mu je neko od prisutnih rekao ko je vozio automobil "Koridora Srbije", a zatim mu je policajac prišao i identifikovao ga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)