PRITVOR ZBOG SILOVANJA BIVŠE DEVOJKE: Požarevljanin već bio osuđivan za napastvovanje

D. N.

21. 10. 2020. u 10:04

Na predlog višeg javnog tužioca, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je jednomesečni pritvor za M. R. (33) iz Požarevca i protiv njega pokrenuo istragu, zbog sumnje da je silovao svoju bivšu devojku.

ПРИТВОР ЗБОГ СИЛОВАЊА БИВШЕ ДЕВОЈКЕ: Пожаревљанин већ био осуђиван за напаствовање

Viši sud u Požarevcu / Foto D. N.

Odluka o pritvoru doneta je da osumnjičeni ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo.

Prema navodima iz krivične prijave, on se sumnjiči da je u noći između 17. i 18. oktobra, u svom iznajmljenom stanu u centru Požarevca, fizički napao i silovao bivšu devojku, staru 22 godine.

Uhapšen je iste večeri, da bi u utorak uveče bio saslušan pred tužiocem, negirajući krivično delo, za koje je zakonom zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora.

Za isto delo on je već bio osuđen 2010. godine, na dve godine zatvora, što je u to vreme bila minimalna kazna, a maksimalna je iznosila 10 godina. Ove godine osuđen je i u Osnovnom sudu, i to na tri godine zatvora, jer je izvršio nasilje nad još jednom svojom bivšom devojkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni