SLIKA SA LICA MESTA: Šta se danas dešava ispred vikendice u kojoj su ubijeni Nemanja Prelević i Danilo Peković (FOTO)

Z.U. - S.Đ.

19. 10. 2020. u 16:52

СЛИКА СА ЛИЦА МЕСТА: Шта се данас дешава испред викендице у којој су убијени Немања Прелевић и Данило Пековић (ФОТО)

Foto: S.Đ.

PODGORIČANI Danilo Peković i Nemanja Prelević sinoć su ubijeni u u Crnoj Gori na planini Veruši. Sumnja se u obračun crnogorskih klanova. Do obračuna je, kako smo saznali, došlo u vikendici na planini Veruši, koja se nalazi između Kolašina i Podgorice.

Crnogorskoj policiji je sinoć oko 18.20 A. Prelević prijavila da joj se suprug Nemanja ne javlja na telefon, kao i da boravi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima kod Kolašina. Ona je policiji prijavila da je sa njim Danilo Peković. Zamolila je komšiju da obiđe vikendicu. Kako su "Novosti" saznale, komšija je ispred kuće pronašao Nemanju mrtvog, a nedaleko od njega i telo Danila.

Policija je na mesto zločina izašla odmah.

Foto: S.Đ.

- Policiji je oko 18.20 A. P. prijavila da joj suprug N. P. (28) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D. P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N. P. bez znakova života. Policija je izašla na lice mesta gde je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mesta je zatečeno još jedno beživotno telo - saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj.

Kako je rečeno u policiji preduzimaju se sve aktivnosti kako bi se utvrdile okolnosti i činjenice vezane za ovaj zločin. Jutros je kako saznajemo nastavljen ubiđaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)