SREĆOM SE NISAM UGUŠILA U SOPSTVENOJ KRVI: Potresna ispovest Šapčanke koju je nasilnik tukao dok se nije onesvestila!

Novosti online

19. 09. 2020. u 21:59

СРЕЋОМ СЕ НИСАМ УГУШИЛА У СОПСТВЕНОЈ КРВИ: Потресна исповест Шапчанке коју је насилник тукао док се није онесвестила!

Foto: Depositphoitos

D.R. iz Šapca nije ni slutila šta će je zadesiti tog kobnog dana u njenom stanu, kada ju je nasilnik krvnički pretukao i naneo joj teške povrede.

- Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik (taksista I.S.) je poznat i meni i mom suprugu. Poznajem njegovu majku dvadeset godina, stalno sam razgovarala sa njom zbog njegovih problema. Ovo nije prvi put da on tuče devojke i žene, znam za još dva slučaja, jedan se desio u mojoj zgradi, pretukao je mladu devojku. Konstantno mi je slao poruke i zvao me je sa 12 različitih brojeva. Ja sam ga blokirala na nekim brojevima. U gradu je pričao svima da živimo zajedno, da sam ja njegova žena. Kada prođem ulicom sa drugaricama vikao je "ovo je moja žena, ženo moja", urlao iz pekare "Ljubavi moja najveća na svetu". Bilo me je sramota, jako neprijatna situacija - počinje svoju ispovest D. R. pravnica iz Šapca, koja je odlučila da javno govori o nasilju koje je doživela od poznanika, a tom prilikom dala nam je i fotografije, koje su veoma potresne.

Iako je bila, kako kaže, na korak do smrti, podelila je sa nama sve što joj se desilo, jer smatra da o nasilju mora da se govori.

Monstruozno prebijanje se desilo u njenom stanu.

U tom momentu je živela sama, jer je suprug bio u Beogradu na lečenju, jer je bio pozitivan na korona virus.

- Udarao me je u glavu neprestano. On je sigurno mislio da sam mrtva kada je otišao iz stana, jer sam bila bez svesti. Toliko krvi je bilo po stanu... Slomio mi je nos, sinusnu kost, povređen mi je prvi, drugi, treći pršljen, imam vakum između mozga i moždane kore. Sledeće nedelje idem na operaciju na VMA. Ja sam pukom srećom preživela, da se ne ugušim u sopstvenoj krvi. Nisam osećala bol, ni pomislila"zašto se to baš meni desilo"?! Bila sam srećna što sam živa, što ću opet moći da zagrlim moju ljubav Srbu, kumu Ljilju, prijateljicu Miru, Stanu, Slavicu, Bilju P., Bilju L, Radeta, Dejana,Vladu, moju koleginicu Kaću i još sijaset njih koji su obeležili moj život! Posebnu zahvalnost Srbinim kolegama koji su svakodnevno bili pored mene. Izvinite na slikama koje ćete videti, jer su potresne. Živa sam i radujem se svakoj sitnici kao i do sada. Ne očekujem pravdu, boriću se sama protiv nužnog zla - kaže D.R.

Kako nezvanično saznajemo, podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je muškarac počinio krivično delo teška telesna povreda. Policija je postupala dalje po prijavi i obavestila tužilaštvo.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ljube

19.09.2020. 22:20

Kada drzave nema ,nema zakona ,onda " bagra " umisli da je sve oko njega - njegovo ,ljudi ,objekti ,novac ,....a stranac ti " uvali" rec demokratija Jezuiti ti " uvale " Boga" ,i vaspitavaju ti Crkvu kada ti neko odvali samarcinu ,a ti poturi drugi obraz .I tako imamo svo zlo u toj napacenoj drzavici Srbiji ,....dno !

Nensy

21.09.2020. 12:44

@Zec - Odakle ti ideja da mu je ljubavnica? Kako ne shvatiš ti kao muškarac , da ima i onih koji nemogu da podnesu NE! Nema opravdanja za takvo prebijanje! Razmisli ti o svojim rečima! Kako bi se osjećao da ti je upitanju sestra, majka , supruga ili prijateljica?