SASLUŠAN KOVAČEVIĆ: Evo kako se Miladin izjasnio pred tužiocem

Novosti online

19. 09. 2020. u 14:45

U Beogradu je danas, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, saslušan bivši košarkaš Miladin Kovačević, osumnjičeni za zlostavljanje devojke. Kovačeviću je juče određeno zadržavanje do 48 sati.

САСЛУШАН КОВАЧЕВИЋ: Ево како се Миладин изјаснио пред тужиоцем

Foto: Printskin

Prema saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva, Kovačević je saslušan u prostorijama tužilaštva pred dežurnim zamenikom i tom prilikom je u svojoj odbrani naveo da oštećenoj kritične večeri nije uputio nikakve pretnje, niti joj je naneo povrede. Nakon što je detaljno opisao kako se oštećena ponašala i šta se sve događalo, nije želeo da odgovara na pitanja zamenika javnog tužioca, navodi se u saopštenju.

Uzimajući u obzir pre svega izjavu oštećene Tine T. prilikom podnošenja prijave da je uplašena i da je u strahu, tužilastvo je predložilo da sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda odredi okrivljenom pritvor u roku od 30 dana.

U daljem toku postupka, kako se navodi, tužilaštvo će ispitati oštećenu, eventualne svedoke posredne (rođaku oštećene kod koje je nakon događaja boravila oštećena) i očevice događaja ako se utvrdi da ih je bilo, zatim će uraditi veštačenje povreda koje je zadobila oštećena, pregledati video zapise i preduzeti sve druge dokazne radnje, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja.

Nakon toga tužilastvo će doneti konačnu odluku i obavestiti javnost.

Podsećamo, Kovačević se sumnjiči za dva krivična dela: zlostavljanje i mučenje, kao i ugrožavanje sigurnosti. Naime, Kovačevićeva devojka Tina T. prijavila je svog momka da ju je pre nekoliko dana u Hercegovačkoj ulici na Savskom vencu, nakon krađe verbalne svađe, fizički napao.

Tom prilikom vukao ju je kroz hodnik, udario joj je šamar i bacio joj mobilni telefon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije